Νίκος Ψαρράς: Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο και είναι συνειδητή απόφαση το να είμαστε μαζί, είπε η σύζυγός του

Ο ηθοποιός και η Έλενα Καρακούλη μίλησαν για τη σχέση τους και τη θεατρική τους συνεργασία

Ο Νίκος Ψαρράς και η Έλενα Καρακούλη έδωσαν από κοινού συνέντευξη και μίλησαν για τη σχέση τους, τη συνεργασία τους στο θέατρο, αλλά και τον γιο τους.

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Αρχικά, μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα και τον τρόπο, με τον οποίο συνεργάζεται.

Αρχικά, η Έλενα Καρακούλη δήλωσε: «Ευτυχώς που βρισκόμαστε στις πρόβες. Η δυσκολία στη δουλειά είναι ότι με τον Νίκο γνωριζόμαστε πολύ καλά».

Ο Νίκος Ψαρράς με τη σειρά του πρόσθεσε: «Πολλές φορές η Έλενα μου λέει "ωραία το κάνεις, αλλά το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές, μην πας στις ευκολίες σου"».


Στη συνέχεια, ο ηθοποιός εξήγησε πως το μυστικό για μία επιτυχημένη σχέση είναι να μην υπάρχουν μυστικά. Επίσης, η Έλενα Καρακούλη αποκάλυψε πως ο λόγος που τσακώνονται συχνά είναι η τακτοποίηση, καθώς ο σύζυγός της είναι λίγο υπερβολικός.

Όπως λέει ο Νίκος Ψαρράς, θέλει τα πράγματα στο σπίτι να είναι οργανωμένα και όταν ξυπνάει, για να πάρει «μπρος», καθαρίζει την κουζίνα.

Η Έλενα Καρακούλη πρόσθεσε: «Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο και είναι συνειδητή απόφαση το να είμαστε μαζί. Υπάρχουν πολλές θαυμάστριες του Νίκου», με τον σύζυγό της να τονίζει: «Το θέμα είναι με ποιον φεύγεις αγκαλιά».

Μιλώντας για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, ο Νίκος Ψαρράς είπε: «Με την Έλενα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν τη γνώριζα, παρότι δουλεύαμε δύο χρόνια μαζί. Η Έλενα μπήκε στην πρόβα με καθυστέρηση, σκόνταψε κι εγώ γέλασα. Εκείνη με είδε και κοκκίνισε».

Τέλος, ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για τον ερχομό του γιου τους και πόσο άλλαξε η ζωή τους μετά τον ερχομό του. «Η ζωή μας άλλαξε με τον ερχομό του παιδιού, είδαμε όλο τον κόσμο από την αρχή. Νιώθουμε ενοχές, γιατί δουλεύουμε μαζί και ο γιος μας είναι μόνος του. Ο γιος μου με ρωτούσε γιατί είμαι κακός μπαμπάς και πηγαίνω συνέχεια στο θέατρο". Εξήγησα στον γιο μου ότι η αγάπη μου για εκείνον δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη μου για το θέατρο», είπε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια - Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; - Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr