Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Αποκάλυψε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Μάικλ Έντουαρντς όταν ήταν 10 ετών

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Αποκάλυψε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Μάικλ Έντουαρντς όταν ήταν 10 ετών

Ο ηθοποιός ήταν ζευγάρι με τη μητέρα της, Πρισίλα Πρίσλεϊ από το 1977 έως το 1984 

liza-mari-prisley
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ υποστήριξε πως κακοποιήθηκε από τον πρώην σύντροφο της μητέρας της και ηθοποιό, Μάικλ Έντουαρντς, όταν ήταν 10 ετών.

Στα απομνημονεύματά της, η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ που έχει φύγει από τη ζωή, κάνει μια σειρά από σοκαριστικές αποκαλύψεις. Όπως αναφέρει, μετά τον θάνατο του πατέρα της το 1977, μετακόμισε με τη μητέρα της, Πρισίλα Πρίσλεϊ στο Λος Άντζελες.

Εκεί κακοποιήθηκε από τον ηθοποιό. Συγκεκριμένα, περιγράφει πως ο Έντουαρντς μπήκε στο δωμάτιό της ένα βράδυ και άρχισε να την αγγίζει.

«Είπε ότι θα μου διδάξει τι θα συμβεί, όταν μεγαλώσω. Έβαζε το χέρι του στο στήθος μου κι έλεγε ότι ένας άντρας θα με αγγίξει εδώ κι εκεί και μετά έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου για να μου δείξει πού αλλού μπορεί να με άγγιζαν. Νομίζω ότι με φίλησε απαλά και μετά έφυγε», περιγράφει.

Κλείσιμο


Όταν το είπε στη μητέρα της την επόμενη μέρα, εκείνη λέει πως μπήκε στο δωμάτιό της κι έκλεισε δυνατά την πόρτα πίσω της. Λίγο αργότερα, τη φώναξε λέγοντάς της πως ο Έντουαρντς ήθελε να ζητήσει συγγνώμη.

«Ο Έντουαρντς καθόταν στο κρεβάτι τους και φαινόταν πολύ σκυθρωπός. Είπε "λυπάμαι πολύ, αλλά στην Ευρώπη έτσι διδάσκουν τα παιδιά, οπότε αυτό έκανα"», λέει.

Όπως ισχυρίζεται όμως, η κακοποίησή της δεν τελείωσε εκεί. «Τελικά συνέχισε να με αγγίζει και να με χτυπάει, λέγοντάς μου να μην τον κοιτάω. Υποθέτω ότι θα ταραζόταν. Δεν ήταν θυμωμένος μαζί μου, το έκανε πολύ ήρεμα. Απλά καθόταν σε μια καρέκλα και χτυπούσε τους γλουτούς μου. Θυμάμαι ότι είχα αλλάξει χρώμα από τους μώλωπες», γράφει στα απομνημονεύματά της.

Αφού έδειξε τους μώλωπες στην Πρισίλα Πρίσλεϊ, εκείνη της είπε: «Λοιπόν τι έκανες και το προκάλεσες αυτό;», με την ίδια να μένει έκπληκτη με την αντίδραση της μητέρας της.

Παρακάτω, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ εξήγησε ότι κάθε φορά που η Πρισίλα αντιμετώπιζε τον Έντουαρντς, εκείνος έλεγε: «Ήμουν μεθυσμένος» ή «εκείνη με φλέρταρε».

Ωστόσο, στα δικά του απομνημονεύματα με τίτλο «Elvis, Priscilla and Me», ο Έντουαρντς παραδέχτηκε τον έρωτα που ένιωθε για την κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ισχυρίστηκε ότι η κακοποίηση συνεχίστηκε για μερικά χρόνια. Ο Έντουαρντς ήταν ζευγάρι με την Πρισίλα για επτά χρόνια, από το 1977 έως το 1984.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια - Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; - Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης