Αν Χάθαγουεϊ: Ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο που είχε φέρει σε δύσκολη θέση σε συνέντευξή της

Αν Χάθαγουεϊ: Ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο που είχε φέρει σε δύσκολη θέση σε συνέντευξή της

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η ηθοποιός της έστειλε ένα email, στο οποίο απολογήθηκε για τη συμπεριφορά της

anne-hathaway
Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από μία δημοσιογράφο, την οποία είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που της είχε δώσει.

Η Κέρστι Φλαα αποκάλυψε με ένα βίντεο στο TikTok πως δέχτηκε ένα email από την ηθοποιό, στο οποίο της ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της το 2012, όταν της πήρε συνέντευξη για την ταινία «Lès Miserables».

@kjerstiflaa

Anne Hathaway just apologized to me for the 2012 interview. Watch full video on YouTube - link in bio ⬆️ #annehathaway #foryou

♬ original sound - Flaawsome Talk
Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από τη συνέντευξη εκείνη, η ηθοποιός φαίνεται να μην έχει όρεξη να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Κλείσιμο
Σε μερικές της απαντά εντελώς μονολεκτικά, εμποδίζοντας έτσι τη ροή του λόγου, ενώ σε μία άλλη ερώτηση σχετικά με τον πρώτο της έρωτα, αρνείται να της απαντήσει.

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη
@thegmansour

The name of the journalist is Kjersti Flaa. She posted this interview that she did with Anne Hathaway back in 2012. Anne was promoting her new film at the time, “Les Misérables”. Anne is definitely cold here but haven’t we always known Anne Hathaway to be lind of cold and rude sometimes?!? Am I crazy?? Cause I feel like we’ve known this for a long time. Anyways, what do you think of the interview?? #annehathaway #kjerstiflaa #lesmiserables #interview #celebrity #media #journalist #rude #anne

♬ original sound - George Mansour
Όπως είχε πει η δημοσιογράφος, η συνέντευξη εκείνη ήταν τόσο άβολη για αυτήν, που σκέφτηκε πολλές φορές να παραιτηθεί.

Βλέποντας το βίντεό της και αναγνωρίζοντας το λάθος της, η Αν Χάθαγουεϊ θέλησε να απολογηθεί, εξηγώντας της ότι περνούσε πολύ δύσκολα εκείνη την ημέρα.

«Η συγγνώμη της Αν ήταν τόσο συγκινητική για μένα. Και μόνο που μιλάω για αυτό με κάνει να δακρύζω. Είμαι τόσο ευγνώμων που το έκανε αυτό. Ήταν μια προσωπική σημειώση και αποφασίσαμε μαζί να μη μιλήσω δημόσια για το τι ακριβώς μου είπε στο email, αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την κίνησή της, γιατί την βρήκα καταπληκτική», αναφέρει στο νέο της βίντεο η δημοσιογράφος.

Προσθέτει επιπλέον, πως έκανε πρόταση στην ηθοποιό να της πάρει ακόμα μια συνέντευξη, με εκείνη να δέχεται να της μιλήσει για τη νέα της ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

«Σέβομαι πολύ τους ανθρώπους που αναγνωρίζουν τα λάθη τους και λένε συγγνώμη. Η συγγνώμη είναι μια τόσο ισχυρή λέξη», είπε κλείνοντας το βίντεό της η Φλαα.


Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια - Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; - Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης