Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Με τη μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση, αυτές οι στιγμές είναι ιδιαίτερες

Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Με τη μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση, αυτές οι στιγμές είναι ιδιαίτερες

Αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή, πρόσθεσε

zaharatos
Ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία όπως είπε είναι παρόμοια με αυτή που πέρασε η μητέρα του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και αρχικά, ανέφερε: «Επειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Άλλη στιγμή θα τα πούμε. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα, όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και με αγάπη όπως πάντα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4rucr37m9yx)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, εξήγησε πως βιώνει την κατάσταση με τη Μαρινέλλα, όπως όταν βρισκόταν η μητέρα του στο νοσοκομείο.

«Τότε με τη μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση και νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις σε μαθαίνουν να ανακαλύπτεις πράγματα. Δηλαδή το μάθημα είναι ότι ναι μεν ξεπερνάς τα όριά σου, αλλά έχεις κι άλλη δύναμη μέσα σου. Κουβαλάς κι άλλο καύσιμο που δεν το έχεις υπολογίσει. Λες "το ρεζερβουάρ μου αυτό είναι", έλα όμως που δεν είναι και έχει κι άλλο. Αυτό είναι το καλό μέσα στο δύσκολο αυτό κομμάτι, ότι ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλη δύναμη, κι άλλο κουράγιο», σημείωσε.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε επίσης, ότι κάθε δύσκολη ιστορία, τελικά κάτι έχει να σου προσφέρει. «Πάντα και η πιο δύσκολη ιστορία έχει ένα δώρο, αρκεί να το παρατηρήσεις και να το κοιτάξεις από αυτή την πλευρά», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία και τις συνθήκες, με τις οποίες θέλει να εργάζεται. «Με τα χρόνια έμαθα να δημιουργώ ασφάλεια για τον εαυτό μου. Να είμαι δηλαδή σε μια δουλειά που θα νιώθω ασφάλεια. Ότι οι άνθρωποι ξέρουν τη δουλειά τους, με αγαπούν, τους αγαπώ, περνάμε ωραία και το πολύ βασικό είναι να δημιουργείται ένα ωραίο κλίμα», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο τυφώνας Μίλτον χτυπάει τη Φλόριντα, αναφορές για νεκρούς στην κομητεία Σεντ Λούσι - Οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η ιστορία της ζωής του άτυχου ποδοσφαιριστή, που πέθανε μόλις στα 31 του χρόνια - Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Νεκρός ανασύρθηκε από την πισίνα του σπιτιού του ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης