Πέγκυ Ζήνα: Στα πρώτα μου βήματα ήρθα αντιμέτωπη με «τέρατα» και αντισυναδελφικές πισώπλατες μαχαιριές

Πέγκυ Ζήνα: Στα πρώτα μου βήματα ήρθα αντιμέτωπη με «τέρατα» και αντισυναδελφικές πισώπλατες μαχαιριές

Η παρουσία του Γιώργου Λύρα στη ζωή μου με γλίτωσε από τέτοιες συμπεριφορές, πρόσθεσε

pegky-zina__1_
H Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τις αντισυναδελφικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει, την υπόθεση stalking εις βάρος του Γιάννη Πλούταρχου, αλλά και την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, δήλωσε για το ξεκίνημά της στο τραγούδι: «Ίσως λίγο στα πρώτα μου βήματα να ήρθα αντιμέτωπη με "τέρατα" και αντισυναδελφικές πισώπλατες μαχαιριές. Όμως, η παρουσία του Γιώργου Λύρα στη ζωή μου με γλίτωσε από τέτοιες συμπεριφορές».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Γιάννη Πλούταρχου με stalker που τον παρενοχλεί εδώ και χρόνια. «Δεν μίλησα με τον Γιάννη Πλούταρχο, μίλησε ο Γιώργος με τη γυναίκα του. Γνωρίζω την κατάσταση, όντως τον αγαπώ σαν αδελφό μου. Σίγουρα ένιωσε ότι ξεπεράστηκαν τα όριά του και ότι παραβιάζεται σε προσωπικό επίπεδο. Είναι πολύ άσχημο αυτό. Μου έχουν τύχει παρόμοιες αλλά λιγότερο σοβαρές καταστάσεις», ανέφερε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4rz1cdcgpc1)
Κλείσιμο

Πρόσθεσε επίσης: «Εγώ γλίτωσα πιο εύκολα, κατάλαβε το συγκεκριμένο άτομο και απομακρύνθηκε πριν φτάσουμε στα άκρα. Υπήρχε έντονη παρακολούθηση, είναι λίγο τρομακτικές αυτές οι καταστάσεις».

Αναφορικά με τη Μαρινέλλα και την περιπέτεια της υγείας της, η τραγουδίστρια εξέφρασε αρχικά την αγάπη της προς αυτήν και της έστειλε ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

«Η Μαρινέλλα είναι σημείο αναφοράς μου και για τους περισσότερους τραγουδιστές της γενιάς μου. Είναι η μάνα μας, η δύναμή μας, η γυναίκα που όσο μεγαλώνει, μεγαλώνει η καριέρα της και η φωνή της παραμένει ανέγγιχτη και η αξία της αναμφισβήτητη. Νιώσαμε όλοι ότι το παθαίνουμε μαζί της αυτό που συνέβη, εγώ τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ», δήλωσε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Θέλει τον χρόνο της και θα συνέλθει. Εγώ της χρωστάω πολλά, ήταν η γυναίκα που μετά από μια ώρα συζήτησης μαζί της, ξαναβρήκα τη φωνή μου μετά από μια εγχείρηση που είχα κάνει στις φωνητικές χορδές. Είχα πάθει ψυχολογικό, παρόλο που είχα κάνει σωστή αποθεραπεία και είχα χάσει τη φωνή μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης