Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Παγίδευσε» τον πρώην σύζυγό της Ντάνι Κίου για να μείνει έγκυος στην κόρη της Ράιλι

Αποτελεί την τελευταία αποκάλυψη από τα απομνημονεύματα της εκλιπούσας τραγουδίστριας και κόρης του Έλβις

Τα μεταθανάτια απομνημονεύματα της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, «From Here to the Great Unknown», περιγράφουν λεπτομερώς τα πιο προσωπικά κομμάτια της ζωής της, συμπεριλαμβανομένης της εγκυμοσύνης της κόρης της Ράιλι Κίου.

Αφότου είχε κάνει μια έκτρωση - την οποία αποκάλεσε «το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω κάνει ποτέ» - η εκλιπούσα τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι «σχεδίασε και κατέστρωσε και μηχανορράφησε» για να βεβαιωθεί ότι είχε ωορρηξία όταν συνάντησε τον τότε σύντροφό της Ντάνι Κίου σε ένα κρουαζιερόπλοιο όπου έπαιζε το συγκρότημά του.
«Δεν με ένοιαζε αν ήθελε να συμμετέχει ή όχι. Ένιωσα ότι έπρεπε να εξιλεωθώ, να επανορθώσω, γιατί ακόμα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα κάνει έκτρωση», έγραψε η Πρίσλεϊ, σύμφωνα με το People.

«Σκέφτηκα ότι θα αποκτήσω αυτό το παιδί. Υπάρχει ένα παιδί που πρέπει να αποκτήσω». Και συνέχισε: «Θα μιλούσα στο χαμένο παιδί και θα έλεγα: "Λυπάμαι πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα αυτό. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με και μείνε μαζί μου μέχρι να μείνω ξανά έγκυος"».

Δύο εβδομάδες αργότερα, η Πρίσλεϊ έμαθε ότι ήταν έγκυος στη Ράιλι, η οποία γεννήθηκε τον Μάιο του 1989.

Στα απομνημονεύματά της, η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ παραδέχτηκε ότι «παγίδευσε» τον Ντάνι με την εγκυμοσύνη, γράφοντας: «Δεν το ήθελα πραγματικά, αλλά το έκανα».
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και η Ράιλι Κίου

Η Λίζα Μαρί και ο Ντάνι ήταν παντρεμένοι από το 1988 έως το 1994. Το ζευγάρι απέκτησε επίσης έναν γιο, τον Μπέντζαμιν, ο οποίος γεννήθηκε το 1992 και ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του τον Ιούλιο του 2020.

Η Ράιλι, που είναι σήμερα 35 ετών, δήλωσε τον Σεπτέμβριο ότι η Λίζα Μαρί - η οποία απεβίωσε από επιπλοκές χειρουργικής επέμβασης τον Ιανουάριο του 2023 - πέθανε στην ουσία από «ραγισμένη καρδιά» μετά την απώλεια του γιου της.

Η Λίζα Μαρί ήταν επίσης μητέρα των δίδυμων κοριτσιών Χάρπερ και Φίνλεϊ Λόκγουντ, που είναι σήμερα 16 ετών, τις οποίες απέκτησε με τον τέταρτο σύζυγό της, Μάικλ Λόκγουντ. Η Πρίσλεϊ ήταν επίσης στο παρελθόν παντρεμένη με τον Μάικλ Τζάκσον από το 1994 έως το 1996 και τον Νίκολας Κέιτζ από το 2002 έως το 2004.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Live update: Ο «Μίλτον» σαρώνει τη Φλόριντα και προκαλεί πλημμύρες - Χωρίς ρεύμα 2,6 εκατ. κτήρια, συγκλονιστικά βίντεο

Viral η φωτογραφία γαμπρού στις ΗΠΑ που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη γαμήλια δεξίωση - «Θλιβερό»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr