Ιωάννα Τούνη για τη δήλωσή της για τους δημοσιογράφους: Πάντοτε υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις

Γελοίους και κίτρινους αποκάλεσα αυτούς τους ανθρώπους στα πάνελ και τις εκπομπές που σχολιάζουν με ανακρίβειες και κιτρινίζουν θέματα για να κάνουν νούμερα, εξήγησε

Η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε σχετικά με την «κιτρινίλα» που επικρατεί στα πάνελ, αφού κάποιες εκπομπές σχολίασαν την περιπέτεια που έζησε σε αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Η δήλωσή της ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τόνισε μέσα από το Super Κατερίνα πόσο τη έχει στηρίξει τόσα χρόνια.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη που είναι κολλητή της φίλη, μίλησε στην ίδια εκπομπή κι ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με την Ιωάννα Τούνη για το «τσουβάλιασμα» στους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, σε νέο story που έκανε αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή κι εξήγησε ότι ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από την Ιωάννα Τούνη, καθώς δεν είχε καταλάβει τι είχε πει.

Η Instagrammer στη συνέχεια, αναδημοσίευσε το story της και ξεκαθάρισε για τη δήλωσή της για τα τηλεοπτικά πάνελ: «Φαντάζομαι πόσο μπορεί να αποπροσανατολιστεί κάποιος από τις εκπομπές και τις μπούρδες και τις ανακρίβειες που ακούγονται... Βγήκα να μιλήσω για ένα συγκεκριμένο συμβάν που μας απέκλεισαν επίτηδες από μια πτήση "εμένα και την έγκυο κολλητή μου - και αναγκαστήκαμε να περάσουμε μια μέρα σχεδόν στο αεροδρόμιο και να φάμε άπειρη ταλαιπωρία (σας τα έδειξα όλα στα στόρι μου αναλυτικά) και βγήκαν ορισμένοι δημοσιογράφουν να σχολιάσουν τι φορούσαμε, γιατί πήγαμε με οικονομική εταιρία και δεν τα σκάσαμε σε business, σε ποιες νομίζουμε πως είμαστε για να μας ανοίγουν την πύλη πραγμα που δεν ζήτησα ποτέ μιας και η πόλη ήταν ανοιχτή όταν πήγα. Μου έκλεισε η αεροσυνοδός στα μούτρα την κορδέλα όταν της έδωσα το διαβατήριο ενώ ο Steve δε η Στέλλα πέρασαν 20 δευτερόλεπτα πριν από εμένα και ήμασταν όλοι μαζί παρέα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για να το κλείσουμε απότε το θέμα, γελοίους και κίτρινους αποκάλεσα αυτούς τους ανθρώπους στα πάνελ και τις εκπομπές που σχολιάζουν με ανακρίβειες και κιτρινίζουν θέματα για να κάνουν νούμερα, ενώ δεν έχουν μπει καν στον κόπο πριν να δούνε το βίντεο που πρόκειται να σχολιάσουν. Φυσικά και πάντοτε υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις και σωστοί επαγγελματίες που όντως κάνουν σωστή δημοσιογραφία».

Δείτε το story


Φωτογραφία άρθρου:
NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Μπακασέτας: Ντροπή για ορισμένους δημοσιογράφους...

Κασσελάκης: Το συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος - Καληνύχτα, κουράστηκα, απαντά ο Πολάκης

Θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ - Κέρδισαν την Αγγλία 2-1, το πήραν για τον Μπάλντοκ - Δείτε τα γκολ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr