Γιώργος Σαμπάνης: Η πατρότητα είναι μία ολοκλήρωση για τον άντρα

Γιώργος Σαμπάνης: Η πατρότητα είναι μία ολοκλήρωση για τον άντρα

Σε 1 χρόνο, 2 χρόνια, 5 χρόνια, πρέπει να γίνει, μεγαλώνουμε, δεν είμαστε παιδάκια πια, συμπλήρωσε

sampanis
Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, μεταξύ άλλων, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του.
Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού Σου Σου».

Αρχικά, μίλησε για τη συνεργασία του με τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου: «Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι εξαιρετικό παιδί. Πιστός σε αυτό που θέλει να περάσει όσον αφορά στο λαϊκό τραγούδι».

Για την εμμονική θαυμάστρια του τραγουδιστή και τη μήνυση που κατέθεσε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Σαμπάνης σχολίασε: «Συμβαίνουν όλα αυτά στη δική μας δουλειά. Μου έχει τύχει, αλλά με κάποιον τρόπο το πάγωσα χωρίς να τρομοκρατηθώ τόσο πολύ. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτό. Έχω βρει σημειώματα στο αυτοκίνητο, ανθρώπους να περιμένουν από κάτω από το σπίτι, απειλητικά μηνύματα, διάφορα. Πήρα τηλέφωνο διάφορους ανθρώπους που είναι αρμόδιοι για αυτό και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος με αυτό. Μετά βρέθηκε ένας φίλος μου, ένας άλλος άνθρωπος, η μητέρα μου, κάποιες φορές και έπιασε μια κοπέλα και της είπα "σε παρακαλώ" και κάπως μαζεύτηκε».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4suzahftfg9)

Έπειτα από σχετική ερώτηση, απάντησε: «Έχει τύχει να φύγω από συνεργασίες πολλές φορές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τσακώθηκα ποτέ με κανέναν και δεν μπήκα στη διαδικασία να χαλάσουμε τις καρδιές μας».

Σε άλλο σημείο, ρωτήθηκε για το πώς είναι ως σύντροφος της Ιωάννας Σαρρή: «Σαν σύντροφος είμαι δοτικός και γενικότερα πιστεύω ότι σαν συνεργάτης και σαν φίλος είμαι δοτικός. Δεν ξεχνώ επετείους και γενέθλια, μου αρέσουν αυτά τα πράγματα. Είναι σημαντικά για εμένα. Εγώ πάω όπου μπορώ να πάω, να την καμαρώσω, να δω τι κάνει».

Και πρόσθεσε: «Με ενοχλεί (σ.σ. όταν με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ) γιατί δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα τελευταία χρόνια κάτι. Με ενοχλεί περισσότερο όταν οι άνθρωποι λένε πράγματα που δεν ισχύουν».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά, ο τραγουδιστής είπε: «Με ενδιαφέρει πολύ η πατρότητα. Νομίζω ότι είναι μία ολοκλήρωση του άντρα και σε 1 χρόνο, 2 χρόνια, 5 χρόνια, πρέπει να γίνει. Μεγαλώνουμε, δεν είμαστε παιδάκια πια. Μας έχουν πάρει και λίγο τα χρόνια, να το λέμε και αυτό».

Τέλος, αναφορικά με το τι επιτρέπεται να φοράνε οι τραγουδιστές και τραγουδίστριες επί σκηνής, ο Γιώργος Σαμπάνης σημείωσε: «Είμαστε καλλιτέχνες και κάνουμε ένα σόου. Ο καθένας έχει τα όπλα του. Η Δέσποινα μου φάνηκε υπέροχη πέρσι και είχε μια τέλεια συνεργασία. Είναι μια γυναίκα που την κοιτούσαν όλοι και έπεφταν ξεροί. Πάλι αυτό που έγινε με τη Ματούλα το θεωρώ αστείο. Έχει δείξει το ποιόν της τόσα χρόνια, έκανε μια αυθόρμητη κίνηση πάνω στην τρέλα του live και περνούσε ωραία, σιγά τώρα, ότι τι;».


Ειδήσεις σήμερα:

Τα βρετανικά ΜΜΕ αποθέωσαν τη μεγαλειώδη νίκη της Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ - «Εξευτέλισαν την Αγγλία»

Όπερα με live sex, piercing και αληθινό αίμα προκαλεί σάλο στην Στουτγάρδη - Με συμπτώματα ναυτίας και σοκ 18 θεατές

Το Ισραήλ έσπειρε τον φόβο στην καρδιά του Ιράν: Θρίλερ με τις ανακρίσεις διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης