Άντριου Γκάρφιλντ: Είπε ότι ο Χιθ Λέτζερ είχε προβλέψει την επιτυχία του Σκοτεινού Ιππότη

Άντριου Γκάρφιλντ: Είπε ότι ο Χιθ Λέτζερ είχε προβλέψει την επιτυχία του Σκοτεινού Ιππότη

Ήταν απλά ένα πολύ γενναιόδωρο, όμορφο, δημιουργικό πνεύμα, δήλωσε για τον εκλιπόντα ηθοποιό 

garfield-ledger
Ο Χιθ Λέτζερ προέβλεψε την επιτυχία του «Σκοτεινού Ιππότη» πριν από τον θάνατό του, όπως δήλωσε ο Άντριου Γκάρφιλντ αυτή την εβδομάδα.

Ο Γκάρφιλντ δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast «Happy Sad Confused» ότι ο ίδιος και ο εκλιπών ηθοποιός διασταυρώθηκαν λίγο αφότου ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Σκοτεινού Ιππότη» του Κρίστοφερ Νόλαν.

«Ήταν τόσο αυτάρεσκος γι' αυτό», είπε ο Γκάρφιλντ για τον Λέτζερ. «Του είπα, "Πώς πήγε;" και μου απάντησε, "Ναι, είναι πολύ καλό"».
Ο Λέτζερ πέθανε σε ηλικία 28 ετών από τυχαία υπερβολική δόση ναρκωτικών περίπου έξι μήνες πριν από την κυκλοφορία του «Σκοτεινού Ιππότη», αλλά οι προβλέψεις του αποδείχθηκαν αληθινές: Η ταινία έσπασε πολλά ρεκόρ εισπράξεων και ο ίδιος στον ρόλο του Τζόκερ κέρδισε μεταθανάτια το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.

Κλείσιμο
Αν και ο χρόνος που ο Γκάρφιλντ συνεργάστηκε με τον Λέτζερ ήταν σύντομος - οι δύο τους συνεργάστηκαν στην ταινία «The Imaginarium of Doctor Parnassus» του 2009 - ο πρωταγωνιστής του «Social Network» είπε ότι εξακολουθεί να σκέφτεται τον Λέτζερ και όλα όσα του δίδαξε ο ηθοποιός.

«Θυμάμαι το εξώφυλλο του περιοδικού "Empire" που βγήκε και έλεγε: "Ω, χρησιμοποίησαν μια γα***ένη σκ*τοφωτογραφία"», είπε ο Γκάρφιλντ. «Κι εγώ έλεγα: "Πλάκα μου κάνεις, φίλε, αυτό φαίνεται απίστευτο". Κι εκείνος έλεγε: "Μπα, η πόζα είναι εντελώς λάθος, μοιάζει κάπως με μια συμβατική εκδοχή ενός ηθοποιού... θα δεις". Και ναι, το είδα».

Ο Γκάρφιλντ αποκάλυψε επίσης ότι όταν είχε σχολιάσει θετικά ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Ray Ban του Λέτζερ, εκείνος του τα χάρισε, και ο ηθοποιός τα έχει κρατήσει ακόμα. «Ήταν απλά ένα πολύ γενναιόδωρο, όμορφο, δημιουργικό πνεύμα», είπε. «Ήταν ένα είδος φάρου, ήταν σαν ένα άγριο ζώο».

Ο πρωταγωνιστής του «Amazing Spider-Man» συνέχισε: «Ήταν τόσο ελεύθερος και τόσο άγριος και τόσο, κάπως επικίνδυνος στο πλατό με έναν τρόπο που ήταν το είδος του πράγματος που εμπνέει και είναι αυθόρμητο. Έλεγε πριν από κάθε γύρισμα "Ας διασκεδάσουμε λίγο με αυτό"».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τα βρετανικά ΜΜΕ αποθέωσαν τη μεγαλειώδη νίκη της Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ - «Εξευτέλισαν την Αγγλία»

Όπερα με live sex, piercing και αληθινό αίμα προκαλεί σάλο στην Στουτγάρδη - Με συμπτώματα ναυτίας και σοκ 18 θεατές

Το Ισραήλ έσπειρε τον φόβο στην καρδιά του Ιράν: Θρίλερ με τις ανακρίσεις διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης