Netflix: Ετοιμάζει σειρά βασισμένη στο Περηφάνια και Προκατάληψη

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το καστ

Σειρα βασισμένη στο μυθιστόρημα «Pride and Prejudice» (Περηφάνια και Προκατάληψη) της Τζέιν Όστεν είναι στο στάδιο της ανάπτυξης στο Netflix, με τη Ντόλι Άλντερτον να γράφει το σενάριο.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το καστ και το πρότζεκτ δεν έχει λάβει το πράσινο φως από την υπηρεσία streaming, σύμφωνα με το Variety. Το Netflix έχει ιστορία με την Τζέιν Όστεν, καθώς έχει διασκευαστεί για την υπηρεσία streaming το μυθιστόρημα «Persuasion» (Πειθώ) σε ταινία του 2022 με πρωταγωνίστρια την Ντακότα Τζόνσον.
Το πιο διάσημο μυθιστόρημα της Αγγλίδας μυθιστοριογράφου, «Pride and Prejudice» ακολουθεί την ευφυή αλλά πεισματάρα Ελίζαμπεθ Μπένετ, καθώς μαθαίνει ότι η αγάπη είναι πιο ισχυρή από την υπερηφάνεια ή την προκατάληψη μέσω της σχέσης της με τον κύριο Ντάρσι, έναν άνθρωπο που αρχικά αντιπαθούσε αλλά τελικά ερωτεύεται.

Το βιβλίο, που δημοσιεύθηκε αρχικά το 1813, έχει προσαρμοστεί αρκετές φορές για την οθόνη, ίσως οι πιο γνωστές είναι η ταινία του 2005 με πρωταγωνιστές την Κίρα Νάιτλι και τον Μάθιου Μακφάντιεν και η μίνι σειρά του BBC του 1995 με τους Κόλιν Φερθ και Τζένιφερ Ελ.

Η Ντόλι Άλντερτον, Βρετανίδα δημοσιογράφος είναι περισσότερο γνωστή για τα απομνημονεύματά της που έγιναν μπεστ σέλερ του 2018 «Everything I Know About Love» (Όλα όσα ξέρω για την αγάπη) στα οποία ανατρέχει στην εμπειρία της από την περιπλάνηση στα 20 της και έχει γίνει ενός είδους Βίβλος για τις γυναίκες των Millennial και Gen Z.

Πριν από μία εβδομάδα ανακοινώθηκε από το BBC spinoff σειρά του «Pride and Prejudice» για την αδερφή της Ελίζαμπεθ Μπένετ, Μέρι, με τίτλο «The Other Bennet Sister».

Ειδήσεις σήμερα:

Επανέρχεται ο Δακτύλιος - Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, πώς εκδίδεται η άδεια εισόδου

Τυφώνας Milton: Ελληνίδα επιστήμονας στις ΗΠΑ μιλά για τις απειλές των συνωμοσιολόγων - «Θέλουν να μας σκοτώσουν»

Diddy: Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν 100 συσκευές με αποδεικτικό υλικό εναντίον του ράπερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr