Μάικ Τάισον: Στηρίζει τον Diddy - Του εύχομαι τα καλύτερα

Μάικ Τάισον: Στηρίζει τον Diddy - Του εύχομαι τα καλύτερα

Ο πρώην μποξέρ έχει μιλήσει για τα χρόνια φιλίας με τον ράπερ - Τον είχε αποκαλέσει «φοβερό» σε περσινή συνέντευξη

tyson-diddy
Ο Μάικ Τάισον ευχήθηκε στον Sean «Diddy» Combs τα «καλύτερα» εν μέσω των σοβαρών κατηγοριών που ο μουσικός παραγωγός αντιμετωπίζει για σωματεμπορία και εκβιασμό.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην DailyMail.com, ο 58χρονος πρώην πυγμάχος ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον 54χρονο ράπερ, ο οποίος θα δικαστεί τον Μάιο του 2025.

Ο Τάισον, ο οποίος γνωρίζει τον Combs εδώ και δεκαετίες, εξέφρασε το σοκ του όταν έμαθε ότι το όνομά του φημολογείται να συνδέεται με τις αποτρόπαιες πράξεις του Diddy τον περασμένο μήνα.

Όταν ο παλαίμαχος μποξέρ ρωτήθηκε για το τι πιστεύει για το γεγονός ότι όταν αναζητά κάποιος το όνομά του στο διαδίκτυο, όλα τα αποτελέσματα έχουν να κάνουν με τον Diddy, ο ίδιος απάντησε: «Περιμένετε, είμαι συνώνυμος του Diddy; Λοιπόν, αυτό είναι ωραίο. Δεν το ήξερα αυτό».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είχε κάτι παραπάνω να πει. «Του εύχομαι τα καλύτερα. Στη ζωή, του εύχομαι τα καλύτερα», σχολίασε ο Τάισον.

Δείτε το βίντεο


Ο Combs βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα από τότε που συνελήφθη και κατηγορήθηκε για συνωμοσία εκβιασμού, σωματεμπορία και μεταφορά με σκοπό την πορνεία στις 16 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε, πάνω από 120 θύματα έχουν εμφανιστεί, αλλά ο Combs υποστηρίζει την αθωότητά του.

Ο ατιμασμένος μεγιστάνας της χιπ-χοπ εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη (10/10), περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, όπου το αίτημά του για εγγύηση απορρίφθηκε για τρίτη φορά.

Ο δικαστής όρισε τη δίκη για τις 5 Μαΐου 2025.

Ο Combs και ο Τάισον φαίνονται να αστειεύονται σε έναν καναπέ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Ντέιμον Γουάιανς. Ενώ μιλάει για μια φορά που έπεσε στη σκηνή, ο Combs βάζει το χέρι του δίπλα στο πόδι του μποξέρ. Ο Τάισον πιάνει το χέρι του Combs και δείχνει το φανταχτερό ρολόι του σε μια προφανή προσπάθεια να αποκλιμακώσει την κατάσταση.
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών έχει φωτογραφηθεί με τον Combs σε πολλές εκδηλώσεις όλα αυτά τα χρόνια, με τους δύο άντρες να διασκεδάζουν μαζί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2008 και να απολαμβάνουν έναν αγώνα πυγμαχίας στο Madison Square Garden το 2004. Επίσης, κάθισαν δίπλα-δίπλα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα πυγμαχίας μεταξύ του Φλόιντ Μειγουέδερ και του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ τον Αύγουστο του 2017 στο Λας Βέγκας.

Ο Τάισον μίλησε για τη φιλία τους σε συνέντευξή του πέρυσι, στην οποία περιέγραψε τον ράπερ ως «φοβερό» και αστειευόμενος τον αποκάλεσε «Sugar Diddy».

«Απλώς τον γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό», είχε δηλώσει στο «PBD Podcast». «Τον ήξερα πριν γίνει Diddy και για πολύ καιρό. Όταν πρωτοέγινα πρωταθλητής τον ήξερα. Τον θυμάμαι που συνήθιζε να έχει καφάσια όταν ήταν στα after party μου κτλ. Επίσης, όταν διοργάνωνε πάρτι».

Ο παρουσιαστής του podcast είχε σχολιάσει: «Τόσοι πολλοί άνθρωποι στη μουσική και το Χόλιγουντ φοβούνται αυτόν τον τύπο “Diddy”, σαν να είναι ανέγγιχτος». Στο οποίο, ο Τάισον απάντησε: «Ω, Sugar Diddy».

Υπενθυμίζεται ότι το 1992 ο Τάισον καταδικάστηκε για τον βιασμό μιας έφηβης κοπέλας και εξέτισε ποινή φυλάκισης τριών ετών.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Επανέρχεται ο Δακτύλιος - Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, πώς εκδίδεται η άδεια εισόδου

Τυφώνας Milton: Ελληνίδα επιστήμονας στις ΗΠΑ μιλά για τις απειλές των συνωμοσιολόγων - «Θέλουν να μας σκοτώσουν»

Diddy: Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν 100 συσκευές με αποδεικτικό υλικό εναντίον του ράπερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης