Τζέιμι Λι Κέρτις - Λίντσεϊ Λόχαν: Αναπαράγουν τη διάσημη σκηνή στην πρώτη εικόνα του Freaky Friday 2

Τζέιμι Λι Κέρτις - Λίντσεϊ Λόχαν: Αναπαράγουν τη διάσημη σκηνή στην πρώτη εικόνα του Freaky Friday 2

Το σίκουελ θα κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου του 2025

freakier_friday
Το Freakier Friday έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία ανακοινώθηκε με μια πρώτη εικόνα που θυμίζει το αρχικό φιλμ.

Στην ταινία «Freaky Friday» που κυκλοφόρησε το 2003, πρωταγωνιστούν η Τζέιμι Λι Κέρτις και η Λίντσεϊ Λόχαν ως Τες και Άννα Κόλμαν, μια μητέρα και μια κόρη που κατά λάθος αλλάζουν σώματα. Τη σκηνοθεσία του σίκουελ με τίτλο «Freakier Friday» αναλαμβάνει η Νίσα Γκανάτρα, με μια ιστορία που περιλαμβάνει μια άλλη περιπέτεια ανταλλαγής σωμάτων, αλλά αυτή τη φορά φέρνοντας στο μείγμα τη νέα κόρη της Άννα, τον σύζυγό της και τη μελλοντική θετή κόρη της.

Η Disney μοιράστηκε μέσω ανάρτησης στο X (πρώην Twitter) ότι το «Freakier Friday» θα βγει στους κινηματογράφους στις 8 Αυγούστου 2025. Η ανάρτηση που ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας συνοδεύεται από μια εικόνα της Κέρτις και της Λόχαν να αναπαράγουν την εμβληματική στιγμή από την αρχική ταινία, με τις ηθοποιούς να ουρλιάζουν η μία δίπλα στην άλλον ούσες σε μια κρεβατοκάμαρα με τις πιτζάμες τους.

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

Το «Freaky Friday» απέσπασε κυρίως θετικές κριτικές από τους κριτικούς και έχει ένα εντυπωσιακό 88% στο Rotten Tomatoes. Η ταινία απέφερε 160,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με εκτιμώμενο προϋπολογισμό 20 εκατομμυρίων δολαρίων και αποτελεί ένα cult classic φιλμ.

Το «Freakier Friday» θα βγει στους κινηματογράφους 22 χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Η ημερομηνία κυκλοφορίας στις 8 Αυγούστου του 2025 σημαίνει ότι το πρώτο τρέιλερ της ταινίας πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του 2024 ή τις αρχές του 2025.

Ο Αλβανός που συνελήφθη στη Σωκράτους είχε καταδικαστεί το 2008 σε ισόβια για ναρκωτικά αλλά αποφυλακίστηκε το 2015

«Με έβαλε να παρακολουθώ μήπως έρθει κανένας, ενώ κακοποιούσε τον αδελφό μου...»: Τι υποστήριξαν τα δύο αδέλφια που σκότωσαν τον ξάδελφό τους


Κασσελάκης: Αποσύρω το εξώδικο, ώστε να μην έχουν κανένα άλλοθι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης