Ιωάννης Παπαζήσης για Αναστασία Παντούση: Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, σαρωτικός

Ιωάννης Παπαζήσης για Αναστασία Παντούση: Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, σαρωτικός

«Είμαι ανοιχτός στη ζωή, δεν είμαι ανοιχτός μόνο στον έρωτα. Δεν έχω τελειώσει ως άνθρωπος. Αλλά δεν το περίμενα. Και πραγματικά ήταν αυτό που λέμε “κεραυνός από τον ουρανό”», λέει ο ηθοποιός

Papazisis_Pantousi
O Ιωάννης Παπαζήσης με αφορμή τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί «Μαύροι πίνακες» του STAR έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τον έρωτα με την ηθοποιό Αναστασία Παντούση.

Όπως είναι γνωστό οι δρόμοι των δυο ηθοποιών συναντήθηκαν στο «Κόκκινο ποτάμι» και ήταν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς. Τι λέει ο ίδιος για το πώς γεννήθηκε η σχέση τους: «Δεν το περίμενα, όχι. Αυτό σημαίνει έρωτας, γιατί αν το περιμένεις δεν είναι έρωτας. Είμαι ανοιχτός στη ζωή, δεν είμαι ανοιχτός μόνο στον έρωτα. Δεν έχω τελειώσει ως άνθρωπος. Αλλά δεν το περίμενα. Και πραγματικά ήταν αυτό που λέμε “κεραυνός από τον ουρανό”. Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, μπορώ να σκεφτώ ότι συνέβη όταν την είδα. Ναι, νομίζω, πως ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Σαρωτικός. Είμαστε πολύ καλά. Ευτυχώς».

Στην ερώτηση αν είναι πληκτικό να κάνεις την ίδια δουλειά με τη σύντροφο σου και να μιλάτε, ας πούμε, πάλι για θέατρο στο σπίτι ο ίδιος απαντά: «Δεν μιλάω, αυτό είναι το θέμα. Αποφεύγω να μιλάω. Αποφεύγουμε να μιλάμε για θέατρο όταν δεν είμαστε στο θέατρο. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως βαριέμαι πολύ να μιλάω για δουλειά εκτός δουλειάς. Έχω πολλά άλλα να κάνω εκτός θεάτρου».

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης του Αλβανού με το όπλο και τα εκρηκτικά στη Σωκράτους

Βαγγέλης Παυλίδης: Ποιος είναι ο ήρωας του Γουέμπλεϊ - Το ξεκίνημα στη Θεσσαλονίκη, η θητεία σε Ολλανδία, Γερμανία και η απογείωση στη Μπενφίκα


Είναι πολλά τα λεφτά του «Joker» - Το κόστος της ταινίας και οι... τρελές αμοιβές του Χοακίν Φίνιξ και της Lady Gaga
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης