R. Kelly: Η κόρη του τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 9 ετών: «Θυμάμαι ότι ξύπνησα και με άγγιξε»

R. Kelly: Η κόρη του τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 9 ετών: «Θυμάμαι ότι ξύπνησα και με άγγιξε»

«Δεν ήξερα τι να κάνω, οπότε απλά ξάπλωσα και προσποιήθηκα ότι κοιμάμαι», λέει με δάκρυα στα μάτια η 26χρονη Buku Abi

r_kelly
Μια από τις κόρες του R. Kelly κατηγορεί τον πατέρα της ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί. Η 26χρονη Buku Abi μιλά στο ντοκιμαντέρ των δύο επεισοδίων Karma: A Daughter's Journey ότι ο καταδικασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα την είχε κακοποιήσει όταν ήταν περίπου οκτώ ή εννέα ετών.

Όπως είπε η νεαρή κοπέλα είχε μιλήσει στη μητέρα της το 2009, όταν ήταν περίπου 10 ετών.

Ο Kelly εκτίει ποινή κάθειρξης 31 ετών σε ομοσπονδιακή φυλακή μέσης ασφαλείας στη Βόρεια Καρολίνα, αφού καταδικάστηκε το 2021 και το 2022 για πολλαπλές κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

«Ήταν τα πάντα για μένα. Για πολύ καιρό, δεν ήθελα καν να πιστέψω ότι συνέβη. Δεν ήξερα ότι ακόμα κι αν ήταν κακός άνθρωπος θα μου έκανε κάτι», δήλωσε η Abi για τον πατέρα της στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ.

«Ήμουν πολύ φοβισμένη για να πω το οτιδήποτε σε κάποιον. Φοβόμουν πολύ να το πω στη μαμά μου», παραδέχτηκε.

Η Abi, το όνομα της οποίας ήταν Joann Kelly, αρνήθηκε να μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με την κακοποίηση που φέρεται να υπέστη από τον πατέρα της στο πρώτο επεισόδιο.

Κλείσιμο
Ωστόσο, είπε ότι η φυλακή είναι το «κατάλληλο μέρος» για τον πατέρα της, συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε με βάση την «προσωπική εμπειρία» που είχε μαζί του.

Η Abi είπε πως μετά την κακοποίηση που υπέστη από τον ίδιο της τον πατέρα άλλαξε εντελώς η πορεία της ζωής της.

Πρόσθεσε ακόμα ότι άλλαξε εντελώς ολόκληρη η ζωής της, άλλαξε το ποια ήταν σαν άτομο και έχασε τη λάμψη και το φως που κουβαλούσε.

Στο ντοκιμαντέρ, ξεκαθαρίζει ότι οι επισκέψεις της στον πατέρα της σταμάτησαν αφότου κατήγγειλε την κακοποίηση στη μητέρα της, και είπε ότι ο αδελφός της Robert και η αδελφή της Jaah σταμάτησαν επίσης να τον βλέπουν.

Όμως μέχρι σήμερα, εξακολουθεί να παλεύει πολύ με αυτό μέσα της.

Η Abi αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τις κατηγορίες της στο δεύτερο επεισόδιο.


«Θυμάμαι μόνο ότι ξύπνησα και με άγγιξε», αφηγήθηκε με δάκρυα στα μάτια. «Και δεν ήξερα τι να κάνω, οπότε απλά ξάπλωσα και προσποιήθηκα ότι κοιμάμαι».

Η τραγουδίστρια είπε ότι είπε στη μητέρα της Drea Kelly - η οποία εμφανίζεται επίσης στο ντοκιμαντέρ - τι είχε συμβεί, και οι δυο τους στη συνέχεια κατέθεσαν καταγγελία στην αστυνομία, καταχωρώντας την ως «Jane Doe».

Ωστόσο, επειδή καθυστέρησαν να τον καταγγείλουν στην αστυνομία δεν του άσκησαν δίωξη.

«Δεν μπορούσαν να του ασκήσουν δίωξη επειδή άργησα πολύ να τον καταγγείλω. Έτσι, σε εκείνο το σημείο της ζωής μου, ένιωσα ότι είπα κάτι για το τίποτα», εξήγησε.


Σε δήλωσή της στο People, η δικηγόρος του Kelly, Jennifer Bonjean, δήλωσε: «Ο κ. Kelly αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς. Η πρώην σύζυγός του έκανε τις ίδιες καταγγελίες πριν από χρόνια και διερευνήθηκαν από το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Ιλινόις αλλά ήταν αβάσιμες.... Και οι «κινηματογραφιστές», όποιοι κι αν είναι, δεν επικοινώνησαν με τον κ. Κέλι ή την ομάδα του για να του επιτρέψουν να μιλήσει και να πει την δική του εκδοχή».

Αν και ο Kelly γλίτωσε τη φυλακή από τις κατηγορίες για παιδική πορνογραφία το 2008, αργότερα καταδικάστηκε το 2021 και για τις εννέα κατηγορίες εκβιασμού στη Νέα Υόρκη.

Στη συνέχεια, το 2022, καταδικάστηκε στο Σικάγο για έξι από τις 13 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για παιδική πορνογραφία και παρακώλυση της δικαιοσύνης.

Οι φήμες για κακοποίηση γυναικών και μικρών παιδιών από τον Kelly ακούγονταν επί χρόνια και έγιναν πιο έντονες όταν το 1994 παντρεύτηκε μυστικά την τραγουδίστρια Aaliyah.

Η Aaliyah ήταν τότε μόλις 15 ετών, αλλά η ηλικία της αναγραφόταν ψευδώς στο πιστοποιητικό γάμου ως 18 ετών.

Στη δίκη του στη Νέα Υόρκη, Kelly παραδέχτηκε ότι είχε κάνει σεξ με την Aaliyah όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννης Παπαζήσης για Αναστασία Παντούση: Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, σαρωτικός


Πτώση της θερμοκρασίας σήμερα και αφρικανική σκόνη - Πού θα βρέξει


«Θα πεθάνω» στη φυλακή, έγραφε ο Αλεξέι Ναβάλνι στα απομνημονεύματά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης