Diddy: Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη φυλακή με το... φαγητό, δήλωσε ο δικηγόρος του

Diddy: Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη φυλακή με το... φαγητό, δήλωσε ο δικηγόρος του

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε θυμό στα φερόμενα θύματα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς υποβαθμίζει τις σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ράπερ

diddy
Ο δικηγόρος του Sean «Diddy» Combs έκανε μία προκλητική δήλωση τις προάλλες, όταν είπε ότι ο πελάτης του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το φαγητό που του σερβίρουν στη φυλακή.

«Νομίζω ότι το φαγητό είναι μάλλον το πιο δύσκολο κομμάτι», δήλωσε ο δικηγόρος του ράπερ, Μαρκ Ανιφίλο, σε δημοσιογράφους έξω από το ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μανχάταν την Πέμπτη, σύμφωνα με το People.
Ο Diddy που βρίσκεται φυλακισμένος στο διαβόητο Metropolitan Detention Center του Μπρούκλιν αφού του αρνήθηκαν την εγγύηση, ξεκινά τη μέρα του στις 6 το πρωί, με πρωινό που περιλαμβάνει δημητριακά, φρούτα και κέικ. Το μεσημεριανό σερβίρεται στις 11 π.μ. και περιλαμβάνει χάμπουργκερ, ψητό ψάρι ή τάκος, ενώ τα Σαββατοκύριακα οι κρατούμενοι μπορούν να επιλέξουν ομελέτα και μπισκότα.

Κλείσιμο
Το δείπνο σερβίρεται μετά την καταμέτρηση στις 4 το μεσημέρι, με γεύματα που περιλαμβάνουν φαχίτας κοτόπουλου, ζυμαρικά και βοδινό, καθώς και επιλογές υγιεινής διατροφής και χορτοφαγικά γεύματα, όπως φακές, τόφου και φασόλια.

Όσον αφορά στην υπόλοιπη εμπειρία του στη φυλακή, η New York Post αποκάλυψε ότι ο Diddy μπορεί να ασκείται καθημερινά για μία ώρα και να κάνει μπάνιο τρεις φορές την εβδομάδα.

Η δήλωση του δικηγόρου του σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης του πελάτη του στη φυλακή, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αγανάκτηση. Η αναφορά ότι «το φαγητό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι» της κράτησης του Diddy, φάνηκε να υποβαθμίζει τη σοβαρότητα των κατηγοριών που βαραίνουν τον διάσημο ράπερ. Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε οργή όχι μόνο στα φερόμενα θύματα που αγωνίζονται για δικαίωση, αλλά και σε ένα ευρύ κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ράπερ συνελήφθη από τις ομοσπονδιακές αρχές στο ξενοδοχείο του στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα. Κατηγορήθηκε για συνωμοσία για εκβιασμό, εμπορία ανθρώπων με χρήση βίας, απάτη ή καταναγκασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία. Ο Diddy δήλωσε αθώος στις κατηγορίες.

Η πτώση του μουσικού παραγωγού ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2023 όταν η πρώην φίλη του, Cassandra «Cassie» Ventura, κατέθεσε μήνυση εναντίον του, κατηγορώντας τον για βιασμό, σωματεμπορία και σωματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της 10ετούς σχέσης τους. Εκείνος διευθέτησε τη μήνυση την επόμενη μέρα, αρνούμενος οποιαδήποτε παρανομία εκείνη την εποχή. Ωστόσο, ένα βίντεο από το 2016, στο οποίο φαίνεται να χτυπά άγρια την Cassie σε ένα ξενοδοχείο, κυκλοφόρησε διαδικτυακά τον Μάιο, υποχρεώνοντάς τον να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Ο Diddy αντιμετωπίζει καταιγισμό κατηγοριών για κακοποίηση και βιασμούς μετά τη σύλληψή του.

Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννης Παπαζήσης για Αναστασία Παντούση: Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, σαρωτικός


Πτώση της θερμοκρασίας σήμερα και αφρικανική σκόνη - Πού θα βρέξει


«Θα πεθάνω» στη φυλακή, έγραφε ο Αλεξέι Ναβάλνι στα απομνημονεύματά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης