Έρλινγκ Χάαλαντ: Ποια είναι η 20χρονη έγκυος σύντροφός του που άφησε το σχολείο για να είναι μαζί του στο Μάντσεστερ

Η έπαυλη των 4,2 εκατ. ευρώ που είδε ο Νορβηγός με την νεαρή του σύντροφο έξω από το Μάντσεστερ - Πώς γνωρίστηκαν και πώς διαχειρίζονται τα φώτα της δημοσιότητας

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ περιμένει το πρώτο του παιδί στα 24 του χρόνια και μάλιστα το έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό με τον αγαπημένο του τρόπο. Σκοράροντας! Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε 2 φορές στο παιχνίδι της Νορβηγίας με την Εθνική Σλοβενίας και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της χώρας του με 34 γκολ σε 36 αγώνες. Το μυστικό όμως κρυβόταν στον πανηγυρισμό καθώς ο «Βίκινγκ» του Γκουαρδιόλα έβαλε τη μπάλα μέσα από τη φανέλα και έδειξε πως... περιμένει παιδί ξαφνιάζοντας τους πάντες. 

Και για όποιον δεν το... έπιασε, ο πανευτυχής παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι δημοσίευσε αργότερα την εικόνα στα social media και από πάνω της υπήρχαν emojis μωρού και «σύντομα» δείχνοντας πως η σύντροφός του είναι έγκυος. 



Ποια είναι όμως η εντυπωσιακή κοπέλα του 24χρονου κορυφαίου σκόρερ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αυτή τη περίοδο; Η 20χρονη Ισαμπέλ Χάουγκσενγκ Γιόχανσεν βρίσκεται συχνά στο γήπεδο για να εμψυχώνει τον αστέρα επιθετικό, ενώ μαζί πηγαίνουν επίσης σε gala και βραβεία. Πάντως, η λαμπερή ζωή της στο Μάντσεστερ απέχει πολύ από εκείνη πριν από μόλις ένα χρόνο, όταν καθόταν σε μια τάξη στο Bryne Upper Secondary School στη νοτιοδυτική Νορβηγία.



Οι φίλοι της την περιγράφουν ως το «πιο τυχερό κορίτσι στο Μπράιν» και «απίστευτα όμορφη, έξυπνη, κοινωνική, υπαίθρια». Μόλις πριν από ένα χρόνο, πήγαινε με ποδήλατο στο σχολείο και έτρωγε σάντουιτς με ψάρι στην καντίνα- τώρα τη μεταφέρουν με μια λευκή Rolls-Royce Cullinan αξίας 400.000 λιρών και γευματίζει στα πιο χλιδάτα εστιατόρια της Αγγλίας.   

Τον Απρίλιο του 2023, καθώς επρόκειτο να δώσει τις τελικές της εξετάσεις, η Ισαμπέλ μετακόμισε διακριτικά στο διαμέρισμα του Χάαλαντ στο Μάντσεστερ, αποκάλυψε η Mail+. 

Η έφηβη -που ζούσε με τους γονείς της στα φιόρδ- έλαβε άδεια απουσίας για να «σπουδάσει εξ αποστάσεως» από το Brynne Upper Secondary School στη νοτιοδυτική Νορβηγία. Τώρα, αντί να κάνει μάθημα για τις εξετάσεις, υπάρχουν διαλείμματα στη Μαρμπέγια, όπου ο  Χάαλαντ (που εκτιμάται ότι αμείβεται με 375.000 λίρες τη εβδομάδα) έχει αποκτήσει βίλα.  

Η Ισαμπέλ που επίσης παίζει ποδόσφαιρο, εργάζεται με μερική απασχόληση σε κατάστημα μόδας, σύμφωνα με τη Sun, πιστεύεται ότι γνώρισε τον Χάαλαντ στην ακαδημία νέων της Bryne, στην οποία έπαιζαν και οι δύο. Άρχισαν να βγαίνουν όταν εκείνος ήταν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την Ισαμπέλ να κάνει συχνά ταξίδια για να τον επισκέπτεται. 

Ο Χάαλαντ εντάχθηκε στην Bryne σε ηλικία πέντε ετών και πέρασε περισσότερα από 10 χρόνια με τη νορβηγική ομάδα, πριν περάσει αργότερα από την Σάλτσμπουργκ, την Ντόρτμουντ και καταλήξει στην Μάντσεστερ Σίτι.  

Παρά την ήσυχη ιδιωτική της ζωή και την απουσία της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζεται τακτικά στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια της θητείας του Χάαλαντ στη Μαν Σίτι, πανηγυρίζοντας μαζί του κατά τη διάρκεια των επιτυχιών τους στα τρόπαια.

Η Ισαμπέλ, όπως αναφέραμε, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη μικρή πόλη Bryne των 12.465 κατοίκων, που απέχει πολύ από την πολύβουη πόλη του Μάντσεστερ. Μιλώντας στη Sun πέρυσι, ένας insider είπε για τον Χάαλαντ: «Ο Έρλινγκ έχει τον κόσμο στα πόδια του - και οι γυναίκες κάνουν ουρά για να γίνουν σύντροφός του.'Αλλά είναι ένα πολύ λογικό παλικάρι και είναι απόλυτα λογικό να είναι με μια κοπέλα από την πόλη του, την οποία γνωρίζει εδώ και χρόνια. Πρέπει να είναι σε θέση να εμπιστεύεται τους ανθρώπους στη ζωή του και να συγκεντρώνεται μόνο στο ποδόσφαιρο».
 

Παρά το γεγονός ότι είναι εξωστρεφής, φαίνεται να έχει προσαρμοστεί στη ζωή στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το ζευγάρι να έχει εντοπιστεί στο παρελθόν να δειπνεί στο Ivy και να κάνει εκδρομές στο Λονδίνο για ψώνια στην Oxford street. 

Η έπαυλη των 4,2 εκατ. ευρώ που είδε ο Χάαλαντ με την σύντροφό του

Ο επιθετικός της Σίτι και η Ιζαμπέλ Χάουγκσενγκ Γιοχάνσεν εθεάθησαν να συνομιλούν στο δρόμο με έναν μεσίτη καθώς εξερευνούσαν την εντυπωσιακή έπαυλη στο Τσέσαϊρ, περίπου 40 χλμ. από το Μάντσεστερ Το ακίνητο - το οποίο πωλείται από ποδοσφαιριστή της Premier League - διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και έξι αίθουσες υποδοχής, μαζί με το δικό του γυμναστήριο, πισίνα και ατμόλουτρο και σάουνα.

 

Και η μοντέρνα έπαυλη, που χτίστηκε το 2017, απέχει μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι του κολλητού του Χάαλαντ και ακραίου επιθετικού της Σίτι, Τζακ Γκρίλις.

Ο Χάαλαντ ζει επί του παρόντος σε μια νοικιασμένη έπαυλη στο Alderley Edge, η οποία θεωρείται ότι ανήκει στην επιχειρηματική οικογένεια Καμάνι.

 

Το γεγονός όμως ότι επιδιώκει να προσθέσει στο ήδη εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων του μια ακόμη έπαυλη τροφοδοτεί την ελπίδα των οπαδών ότι ο Νορβηγός επιθετικός σκοπεύει να παρατείνει την παραμονή του στο Etihad παρά το ενδιαφέρον των ισπανικών συλλόγων Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης



«Όταν εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ, μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα και στη συνέχεια, πιο πρόσφατα, ζει στο ενοικιαζόμενο ακίνητο. Αλλά το γεγονός ότι θέλει να ξοδέψει κάποια χρήματα θα μπορούσε να σημαίνει ότι σκέφτεται να μείνει στη Σίτι μακροπρόθεσμα, κάτι που είναι καλά νέα για τους οπαδούς της Σίτι και κακά νέα για όλους τους άλλους», αποκάλυψε άνθρωπος του περιβάλλοντός του.

Το πιθανό νέο του σπίτι πωλείται από το αστέρι της Γουέστ Χαμ, Ντάνι Ινγκς. Ο επιθετικός εντάχθηκε στα «σφυριά» το 2023 από την Άστον Βίλα και έχει πετύχει ένα γκολ φέτος.


Ειδήσεις σήμερα:

Λεπτό προς λεπτό η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Αποχή ανακοίνωσαν οι «Κασσελίστας» - Δεν νομιμοποιούμε τη ληξιαρχική πράξη θανάτου του κόμματος

O Diddy αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη φυλακή με το... φαγητό, δήλωσε ο δικηγόρος του

Θρήνος για τον 45χρονο πυροσβέστη που σκοτώθηκε στον Ασπρόπυργο - «Ηταν έμπειρος οδηγός» λέει ο αδερφός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr