Iάσονας Τριανταφυλλίδης: Ανθρωποφαγικό δεν είναι να βάλεις ένα μικρόφωνο σ’ έναν επώνυμο για να του ζητήσεις κάτι

Iάσονας Τριανταφυλλίδης: Ανθρωποφαγικό δεν είναι να βάλεις ένα μικρόφωνο σ’ έναν επώνυμο για να του ζητήσεις κάτι

Ανθρωποφαγικό είναι ο αρχισυντάκτης της εκπομπής να πει στο παιδάκι ή στο κοριτσάκι ξέρεις μην έρθεις χωρίς δήλωση γιατί θα γυρίσεις σπίτι σου, σχολίασε

triantafiliis
O Iάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε για την ανθρωποφαγία στην τηλεόραση, το bullying που βίωσε και την κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε;».

Αρχικά, είπε: «Η ελληνική τηλεόραση ήταν πάντα μια πολύ καλή τηλεόραση, από τις καλύτερες στην Ευρώπη, και υπάρχουν πολλά κανάλια, πολλά κακά αλλά και πολλά καλά για να τα αντισταθμίσεις».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ανθρωποφαγία στην τηλεόραση, ο κριτικός απάντησε: «Αν σου πω στο παρελθόν τι συνέβαινε στις εφημερίδες, στις σοβαρές εφημερίδες θ ασου σηκωθεί η τρίχα. Ανθρωποφαγικό; Ε, ας πούμε μπορεί να είναι και λίγο. Ανθρωποφαγικό δεν είναι να βάλεις ένα μικρόφωνο σ’ έναν επώνυμο για να του ζητήσεις κάτι, ανθρωποφαγικό είναι αυτός που έχει στην εκπομπή, ο αρχισυντάκτης να πει στο παιδάκι ή στο κοριτσάκι ξέρεις μην έρθεις χωρίς δήλωση γιατί θα γυρίσεις σπίτι σου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4tngj12ygbd)
Κλείσιμο

Για τη Μαρινέλλα και το βίντεο που προβλήθηκε από την πτώση της στη σκηνή του Ηρωδείου, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης τόνισε ότι ούτε αυτό είναι ανθρωποφαγικό. «Ανθρωποφαγικό δεν είναι ότι μεγάλη σταρ του τραγουδιού είναι στο Ηρώδειο τραγουδάει με 5.000 κόσμο και λιποθυμάει και από κάτω όπως είθισται πλέον - δυστυχώς - είναι με τις κάμερες και το παίρνουν και το ανεβάζουν στο Internet. Δεν πήγε κανείς ούτε στο σπίτι της Μαρινέλλας, ούτε στην εντατική, ούτε στον δρόμο, ούτε στο κομμωτήριο. Στη σκηνή. Αυτό είναι μια καταγραφή ιστορίας. Τώρα αν το παίξεις [σ.σ. το βίντεο] 50 φορές δεν είσαι ανθρωποφάγος, είσαι ηλίθιος. Μια φορά όμως είναι μια καταγραφή μιας συγκεκριμένης ιστορίας με μια ποιητική διάθεση».

Στην ερώτηση αν του λείπει που δεν είναι στην τηλεόραση, ο ίδιος απάντησε: «Αν μου έλειπε η τηλεόραση, θα πήγαινα σε ψυχίατρο. Α σε κάποιον λείπει η προβολή της τηλεόρασης, τότε δεν είσαι δημοσιογράφος, αλλά λανθάνων σταρ και αυτοί που είναι δημοσιογράφοι δεν επιτρέπεται να παριστάνουν τους σταρ».

Εν συνεχεία, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε και σε περιπτώσεις bullying που έχει βιώσει στα πολλά χρόνια καριέρας του: «Έχω δεχθεί bullying λόγω της άρθρωσης μου. Είμαι ένα ψευδός που έκανε ραδιόφωνο».

Αναφορικά με την Ελένη Μενεγάκη, ο κριτικός σχολίασε πως δεν του λείπει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς πιστεύει πως η τηλεοπτική της επιστροφή όφειλε να είναι καλύτερη, ενώ σχολίασε και την επερχόμενη βραδινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. «Ο Μουτσινάς θα είναι καλύτερος στην βραδινή εκπομπή. Δεν στερείται ταλέντου, αλλά μέτρου».

Τέλος, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θα μιλήσω εγώ μαζί του; Mε προσβάλλεις. Έγραψα μια κριτική για εκείνον πριν 17 χρόνια και μου το κρατάει ακόμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Το βίντεο από το άγριο ξύλο στο «Καμπ Νόου» ανάμεσα στους εργάτες


Βίντεο: Οπαδοί της Σέφιλντ τραγούδησαν σύνθημα για τον Μπάλντοκ σε τοπική παμπ


Γιώργος Κωνσταντίνου: Δεν τον φοβάµαι τον θάνατο, µεγάλωσα µέσα σε αυτόν, είδα μπροστά μου χιλιάδες πτώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης