Πάολα: Πριν βγω στη σκηνή φιλάω τον Χριστό και την Παναγία

Ξέρω ότι υπάρχει ανταγωνισμός στον χώρο μας, εγώ δεν το έχω βιώσει αυτό το πράγμα, σχολίασε η τραγουδίστρια

Η Πάολα μίλησε για την πρεμιέρα των εμφανίσεών της, την κόρη της και την εμπειρία της με εμμονικούς θαυμαστές, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Έχω πολύ άγχος», είπε αρχικά για την αποψινή βραδιά.

Σε ερώτηση για το τι κάνει πριν βγει στη σκηνή, η τραγουδίστρια απάντησε: «Φιλάω τον Χριστό και την Παναγία».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά με το αν έχει βιώσει ποτέ ανταγωνισμό στον χώρο της μουσικής, η Πάολα είπε: «Ξέρω ότι υπάρχει ανταγωνισμός στον χώρο μας. Εγώ δεν το έχω βιώσει αυτό το πράγμα. Σας το λέω ειλικρινά. Και αν κάποιος ζήλεψε κάτι από μένα δεν τόλμησε να μου το δείξει ποτέ».

Επίσης, εκμυστηρεύτηκε τη δική της εμπειρία με εμμονικό θαυμαστή: «Ναι, το έχω βιώσει. Είναι δύσκολο να έχει ένας άνθρωπος εμμονή μαζί σου, είναι πολύ δύσκολο. Εγώ έζησα τραβηγμένα πράγματα που δεν είναι ανάγκη καν να τα αναφέρω. Νόμιζαν ότι η Παολίνα [σ.σ. η κόρη μου] είναι το παιδί του. Μιλάμε για... Είχαμε σοβαρό πρόβλημα. δεν κινήθηκα νομικά, κινήθηκα κάπως διαφορετικά. Σταμάτησε ευτυχώς. Φοβόμουν, η κόρη μου ήταν μικρή, στο Δημοτικό».

Για το πώς είναι ως μητέρα, σχολίασε: «Είμαι η καλύτερη και δεν είμαι αυστηρή όπως λέει το παιδί μου. Όχι ντάξει, το παιδί μου είναι όλη μου η ζωή. Εμπιστεύομαι το παιδί μου, ειλικρινά το εμπιστεύομαι. Δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους έξω».

Τέλος, αν έχει σκεφτεί πώς θα είναι ως πεθερά, η τραγουδίστρια είπε: «Πώς θα είμαι ως πεθερά; Μπορώ να σου πω ότι προσέχω περισσότερο το παλικάρι από το παιδί μου, γιατί οι γυναίκες είναι πάρα πολύ δυνατές και στενοχωριέμαι μερικές φορές για τα αγόρια. Είναι τσαούσες τα κορίτσια, τυραννούν τα αγόρια».

Ειδήσεις σήμερα:

Το βίντεο από το άγριο ξύλο στο «Καμπ Νόου» ανάμεσα στους εργάτες


Βίντεο: Οπαδοί της Σέφιλντ τραγούδησαν σύνθημα για τον Μπάλντοκ σε τοπική παμπ


Γιώργος Κωνσταντίνου: Δεν τον φοβάµαι τον θάνατο, µεγάλωσα µέσα σε αυτόν, είδα μπροστά μου χιλιάδες πτώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr