Οι αδερφές Πρέλεβιτς εξομολογούνται: Όταν η μητέρα έκανε μπάνιο, πηγαίναμε με τον Μπάνε και κλέβαμε τις σοκολάτες από το ντουλάπι

«Μεγαλώσαμε σε σπίτι με πολλή αγάπη και υποστηρικτικούς γονείς»

Για τα παιδικά τους χρόνια, την μητέρα τους και τον πατέρας τους, τον παλαίμαχο μπασκεμπολίστα, Μπάνε Πρέλεβιτς, μίλησαν στην ΕΡΤ οι αδερφές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς.

«Μεγαλώσαμε σε σπίτι με πολλή αγάπη και υποστηρικτικούς γονείς και παρότι ο μπαμπάς ταξίδευε πολύ, δεν είχαμε κενό γιατί όλο τον ελεύθερο χρόνο τον παίρναγε μαζί μας. Είχαμε και μια μητέρα που αφιερώθηκε σε εμάς παρότι είχε μπροστά μας μια υποσχόμενη καριέρα καθηγήτριας Πανεπιστημίου» είπε αρχικά η Άννα Πρέλεβιτς.

Η Τέα Πρέλεβιτς θυμήθηκε την περίοδο που ζούσα στην Ιταλία «και ο πατέρας μας έπαιζε σε μια ομάδα με χορηγό εταιρεία με σοκολάτες. Κάθε εβδομάδα μας έστελναν ένα τεράστιο κουτί σοκολάτα. Η μαμά το κλείδωνε το κουτί για να μην τρώει κρυφά ο μπαμπάς 40 σοκολάτες την εβδομάδα και το δικό μας παιχνίδι ήταν να πηγαίνουμε με τον πατέρα μας, τον Μπάνε, να βρίσκει το κλειδί και να κλέβουμε τις σοκολάτες από το ντουλάπι».

Όπως εξομολογήθηκε, τέλος, η Άννα Πρέλεβιτς «η μάμα ήθελε να είμαστε οι καλύτερες φίλες εκτός από αδερφές και το πέτυχε».

Δείτε τη συνέντευξη των αδερφών Πρέλεβιτς


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση CNN: Η καθυστέρηση της απάντησης του Ισραήλ προκαλεί νευρική κρίση στο Ιράν - Από ποιες χώρες ζητά βοήθεια

Το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που οφείλουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα

Η σκηνοθέτης της όπερας με το live sex και το αληθινό αίμα απαντά: Αν δεν σας αρέσει μην έρθετε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr