Πένθος για τη Μαρία Αντωνά - Πέθανε η μητέρα της

Πένθος για τη Μαρία Αντωνά - Πέθανε η μητέρα της

Θα σε αγαπώ για πάντα μέχρι να κλείσουν και τα δικά μου μάτια, έγραψε σε ανάρτησή της στα social media η ραδιοφωνική παραγωγός

antwna-0
Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, μοιράστηκε φωτογραφίες της μητέρας της στα social media γράφοντας: «Θα σε αγαπώ για πάντα μέχρι να κλείσουν και τα δικά μου μάτια. Σε ευχαριστώ που υπάρχω, γι΄ αυτό που έγινα και για τις αξίες που μου δίδαξες. Να έχω πάντα το κεφάλι μου ψηλά και την ηθική μου πιο ψηλά».

Και συμπλήρωσε: «Και να θυμάσαι αυτά τα μάτια θα τα έχω πάντα δίπλα μου και μέσα και μπροστά μου. Γίνε Άγγελος μου και μη φύγεις ποτέ ξανά από δίπλα μου».

Δείτε την ανάρτησή της:

Κλείσιμο

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Αντίο μαμά μου! Θα σε αγαπώ για πάντα μέχρι να κλείσουν και τα δικά μου μάτια. Σε ευχαριστώ που υπάρχω, γι΄ αυτό που έγινα και για τις αξίες που μου δίδαξες. Να έχω πάντα το κεφάλι μου ψηλά και την ηθική μου πιο ψηλά. Και να θυμάσαι αυτά τα μάτια θα τα έχω πάντα δίπλα μου και μέσα και μπροστά μου. Γίνε Άγγελος μου και μην φύγεις ποτέ ξανά από δίπλα μου».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, η Μαρία Αντωνά είχε δημοσιεύσει στα social media μια φωτογραφία της μητέρας της, κάνοντας γνωστό πως αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Όλες οι Παναγίες και όλες οι προσευχές να είναι μαζί σου μαμά. Είναι πολύ νωρίς ακόμη», είχε γράψει.

Ειδήσεις σήμερα:

Χιλιάδες σφαίρες, πυρομαχικά και όπλο εντοπίστηκαν σε σπίτι στο Μενίδι – Δείτε φωτογραφίες

Κέρκυρα: Μου ζήτησαν €200.000 για να μου διευθετήσουν φορολογικές εκκρεμότητες, λέει επιχειρηματίας για τη σπείρα εφοριακών

Το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που οφείλουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης