Κωστής Σαββιδάκης: Θεωρώ ότι πάντα οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων εξυπηρετούσαν άλλους σκοπούς

Ενώ συμβαίνουν τόσα γύρω μας, δεν τα μαθαίνουμε από τις ειδήσεις, τα μαθαίνουμε πλέον από το ίντερνετ, δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Κωστής Σαββιδάκης μίλησε για την τηλεοπτική του αποχή μετά τις «Άγριες Μέλισσες» και γενικότερα για το τηλεοπτικό τοπίο που συμπεριλαμβάνει τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων.

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος επέλεξε μετά τις «Άγριες Μέλισσες» να μην συμμετάσχει σε κάποια άλλη σειρά, ο ηθοποιός απάντησε: «Και από επιλογή. Δυστυχώς, εδώ στην Ελλάδα, αν κάνεις επιτυχία σε κάποιον ρόλο, κάποιοι παραγωγοί, σκηνοθέτες, casting directors θεωρούν ότι, αφού έκανες επιτυχία ως παπάς, οι επόμενες προτάσεις θα είναι πάλι για τον ρόλο του παπά. Έτσι, σε αυτές τις προτάσεις είπα «όχι».

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso», πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να είσαι εκτός, αλλά είναι προτιμότερο και τίμιο για ένα χρονικό διάστημα να απέχεις από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Κι αν είναι να έρθει κάτι καλό, να επανέλθεις, διαφορετικά δεν χάθηκε και ο κόσμος, καλά να είμαστε».

Για το αν θεωρεί ότι τα τελευταία χρόνια η τηλεόραση γίνεται καλύτερη ή χειρότερη σε σχέση με τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, ο Κωστής Σαββιδάκης ανέφερε: «Θεωρώ ότι πάντα οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων εξυπηρετούσαν και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και, ενώ συμβαίνουν τόσα γύρω μας, δεν τα μαθαίνουμε από τις ειδήσεις, τα μαθαίνουμε πλέον από το ίντερνετ. Είναι σαν να θέλουν να μας κρύψουν κάτι και είναι τόσο χαζή αυτή η τακτική τους που τους εκθέτει, γιατί αν κάποιος θέλει να μάθει κάτι σήμερα θα βρει τρόπο να το μάθει».

Ειδήσεις σήμερα:

Με συννεφιά και μικρή πτώση θερμοκρασίας το σκηνικό του καιρού την Κυριακή


Άνοιξαν οι κάλπες για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ - Αντίπαλοι Ανδρουλάκης - Δούκας


Η... αποκάλυψη που έκανε ο Καπουτζίδης στην πρεμιέρα του Voice για τον Λιανό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr