Γιάννης Βούρος: Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου λέει αλήθεια, έτυχε εκείνη την περίοδο να είμαι άτακτος

Γιάννης Βούρος: Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου λέει αλήθεια, έτυχε εκείνη την περίοδο να είμαι άτακτος

Το συναίσθημα μου εκείνη την εποχή κέρδισε, στα πάντα ακολούθησα και ακολουθώ το συναίσθημα μου, παραδέχτηκε ο ηθοποιός

giannis_vouros
O Γιάννης Βούρος μίλησε για την πρώην σύζυγό του, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, και επιβεβαίωσε προηγούμενες δηλώσεις της ότι υπήρξε άπιστος κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

«Αλήθεια λέει. Έτυχε εκείνη την περίοδο [σ.σ. να είμαι άτακτος]. Ξέρεις, είναι αυτό που λέω – κι όχι μόνο εγώ, το λένε όλοι – ότι ο έρωτας δεν διαλέγει. Όταν ερωτεύεσαι, ερωτεύεσαι. Ο σπουδαίος Γάλλος ψυχολόγος Εμίλ Κουέ είχε πει: «Μη βάλετε τη λογική να παλέψει το συναίσθημα. Το συναίσθημα θα κερδίσει». Το συναίσθημα μου εκείνη την εποχή κέρδισε. Στα πάντα ακολούθησα και ακολουθώ το συναίσθημα μου», είπε σχετικά με την αποκάλυψη της Νταίζης Σεμπεκοπούλου ότι δεν ήταν πιστός στον γάμο τους.

Επίσης, ο ηθοποιός ομολόγησε ότι είναι φίλος με τις πρώην συζύγους του και ότι η νυν γυναίκα του, Λένα Κώνστα, τον έχει βοηθήσει στη ζωή του: «Ναι, με έχει βοηθήσει πολύ σε όλα και κυρίως στο να συγκροτηθεί η οικογένεια. Η Λένα με συμμάζεψε. Εγώ είμαι «ανεμοδούρα». Πολύ σκορπιός».

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «On Time» για το πώς κατάφερε να διατηρήσει φιλικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους του, παρά το γεγονός ότι είχε απατήσει, ο ηθοποιός είπε: «Νομίζει ότι έχει να κάνει και με την ποιότητα, την παιδεία, τον ψυχισμό και της απέναντι πλευράς. Εγώ μπορεί να το ήθελα – ξέρεις, ενοχικά, μετέφρασε το όπως θέλεις – αλλά έχει να κάνει και με τον τρόπο που βιώνει τη σχέση και η άλλη πλευρά. Γιατί αν πάρεις ξεχωριστά τις συντρόφους μου, είναι άνθρωποι με ποιότητα και με παιδεία ψυχής, έχουν υψηλό επίπεδο. Πραγματικά, ήμουν ευλογημένος σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Με συννεφιά και μικρή πτώση θερμοκρασίας το σκηνικό του καιρού την Κυριακή


Άνοιξαν οι κάλπες για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ - Αντίπαλοι Ανδρουλάκης - Δούκας


Η... αποκάλυψη που έκανε ο Καπουτζίδης στην πρεμιέρα του Voice για τον Λιανό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης