Κάνιε Γουέστ: Κι άλλη μήνυση κατά του ράπερ - Πρώην βοηθός του ισχυρίζεται ότι τη νάρκωσε και της επιτέθηκε σεξουαλικά

Κάνιε Γουέστ: Κι άλλη μήνυση κατά του ράπερ - Πρώην βοηθός του ισχυρίζεται ότι τη νάρκωσε και της επιτέθηκε σεξουαλικά

Η Λόρεν Πισιότα υποστηρίζει ότι έγινε όσο βρισκόταν στο στούντιο μαζί με τον ράπερ και τον Diddy, τον οποίο όμως δεν καταγέλλει στην αγωγή

west
Η πρώην βοηθός του Κάνιε Γουέστ, Λόρεν Πισιότα, ισχυρίζεται σε μια αγωγή-βόμβα ότι φέρεται να την νάρκωσαν και να της επιτέθηκαν σεξουαλικά, ενώ βρισκόταν στο στούντιο με το πρώην αφεντικό της και τον Sean «Diddy» Combs.

Το μοντέλο ισχυρίζεται στη μήνυση που περιήλθε στην κατοχή του Page Six ότι ενώ βρισκόταν σε στούντιο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, φέρεται να της δόθηκε ένα ποτό «εμπλουτισμένο με ένα άγνωστο ναρκωτικό».

Ισχυρίζεται ότι ο Γουέστ ήταν εκείνος που έδωσε την οδηγία να βάλουν ποτά. Παρόλο που ο Combs κατονομάστηκε στη μήνυση επειδή φέρεται να «συνδιοργάνωσε» τη μάζωξη στο στούντιο, δεν κατηγορήθηκε για κάποιο αδίκημα.
Κλείσιμο
Η Πισιότα πρόσθεσε ότι αισθάνθηκε «αποπροσανατολισμένη» και με «λιγότερο έλεγχο του σώματος και της ομιλίας της» μετά την κατανάλωση του ποτού, σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στις 8 Οκτωβρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Το επόμενο πρωί, ισχυρίζεται ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και «απέραντη ντροπή», αλλά δεν είχε ακόμα καταλάβει όλες τις λεπτομέρειες.

Η Πισιότα, η οποία μήνυσε τον Γουέστ νωρίτερα φέτος για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομη απόλυση, ισχυρίστηκε ότι έμαθε μόνο «πολύ αργότερα» τι φέρεται να της συνέβη τη νύχτα εκείνη στο στούντιο.

Ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του Yeezy της εξομολογήθηκε ότι «κάπως έκαναν κάτι μια φορά», αναφερόμενος στη νύχτα που φέρεται να την νάρκωσαν, σύμφωνα με την καταγγελία.

Ο Γουέστ φέρεται να ήταν παντρεμένος την εποχή που συνέβη η φερόμενη επίθεση. Αυτός και η Κιμ Καρντάσιαν παντρεύτηκαν το 2014 και διευθέτησαν το διαζύγιό τους το 2022. Η σύζυγος του Γουέστ, η οποία δεν κατονομάζεται στην καταγγελία, φέρεται να τον είχε κατηγορήσει ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Πισιότα, γεγονός που τον ώθησε να ομολογήσει τα όσα φέρεται να συνέβησαν εκείνη τη νύχτα στο στούντιο.

«Μέχρι και σήμερα, μέχρι εκείνη τη συζήτηση και την αποκάλυψη των αληθινών γεγονότων και των ενεργειών που έγιναν εκείνη τη νύχτα, η ενάγουσα δεν γνώριζε ούτε πίστευε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση εκείνη τη νύχτα, καθώς η ενάγουσα πίστευε μόνο ότι τη νάρκωσε ένας βοηθός του στούντιο, πιθανότατα έφερε τον εαυτό της σε δύσκολη θέση και στη συνέχεια ανέλαβε την ευθύνη», προστίθεται στην καταγγελία.

Η πρώην βοηθός ένιωσε «αηδιασμένη και μουδιασμένη» από τη φερόμενη αποκάλυψη του Γουέστ και φέρεται να ήξερε εκείνη τη στιγμή ότι έπρεπε να παραιτηθεί από τη δουλειά.

Ωστόσο, φέρεται να έπρεπε να είναι «εξαιρετικά προσεκτική» στον τρόπο με τον οποίο αποστασιοποιήθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία, καθώς πίστευε ότι θα «φιμωθεί, θα μπει στη μαύρη λίστα και θα υποστεί αντίποινα».

Η Πισιότα φέρεται να απολύθηκε λίγο αργότερα. Στην αγωγή της, η οποία κατατέθηκε αρχικά τον Ιούνιο, ισχυρίζεται ότι δεν της καταβλήθηκαν ποτέ 3 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση που ισχυρίζεται ότι της οφείλονταν.

Στην κατάθεση, το μοντέλο OnlyFans ισχυρίστηκε επίσης ότι έλαβε χυδαία μηνύματα από τον Γουέστ σε πολλές περιπτώσεις. Η Πισιότα ισχυρίστηκε επίσης ότι έλαβε από τον 47χρονο ράπερ προσωπικές φωτογραφίες «νυν και πρώην» υπαλλήλων της Yeezy - τόσο «ανδρών όσο και γυναικών».

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι είδε τον ράπερ να αυνανίζεται δίπλα της πριν κοιμηθεί. Φέρεται επίσης να θύμωσε μαζί της επειδή του αρνήθηκε να «βγουν ραντεβού ή να κάνει σεξ» μαζί του.

Οι δικηγόροι του Γουέστ είχαν προηγουμένως χαρακτηρίσει τους ισχυρισμούς της Πισιότα ως «αβάσιμους», υποστηρίζοντας στην Page Six τον Ιούνιο ότι το μοντέλο κυνήγησε τον ράπερ «σεξουαλικά για να εξαναγκάσει σε εργασία και άλλα υλικά οφέλη». Οι δικηγόροι ισχυρίστηκαν επίσης ότι η Πισιότα εκβίασε στη συνέχεια τον Γουέστ όταν «οι προτάσεις της απορρίφθηκαν».

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Με συννεφιά και μικρή πτώση θερμοκρασίας το σκηνικό του καιρού την Κυριακή


Άνοιξαν οι κάλπες για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ - Αντίπαλοι Ανδρουλάκης - Δούκας


Η... αποκάλυψη που έκανε ο Καπουτζίδης στην πρεμιέρα του Voice για τον Λιανό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης