Big Bang Theory: Θα αποκτήσει spin-off σειρά και οι θαυμαστές αντιδρούν

Big Bang Theory: Θα αποκτήσει spin-off σειρά και οι θαυμαστές αντιδρούν

Το σύμπαν της επιτυχημένης κωμικής σειράς διευρύνεται

bing_bang_theory
Το Big Bang Theory αποκτά spin-off σειρά, με τους θαυμαστές να μοιράζονται την άποψή τους σχετικά με το νέο εγχείρημα.

Την Πέμπτη (10 Οκτωβρίου) αναφέρθηκε ότι το πρότζεκτ, το οποίο ανακοινώθηκε το 2023, θα επικεντρωθεί σε τρεις χαρακτήρες της αρχικής σειράς: τον ιδιοκτήτη κόμικς Στιούαρτ Μπλουμ, τη φίλη του Ντενίζ και τον επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα Μπερτ Κίμπλερ.
Οι Κέβιν Σούσμαν, Λόρεν Λάπκους και Μπράιαν Ποσέν πρόκειται να επαναλάβουν τους ρόλους τους στη σειρά, η οποία γράφεται επί του παρόντος και περιμένει να λάβει το πράσινο φως από το Max.

Κλείσιμο
Ο αρχικός συνδημιουργός του «Big Bang Theory», Τσακ Λορ, ο οποίος ήταν επίσης εκτελεστικός παραγωγός του spin-off, «Young Sheldon», το οποίο τελείωσε νωρίτερα φέτος, επιστρέφει για τη νέα σειρά.

Μετά από αυτήν την είδηση, πολλοί έσπευσαν να αμφισβητήσουν την αναγκαιότητα μιας ακόμη σειράς βασισμένης στην επιτυχημένη κωμική σειρά, η οποία διήρκεσε 12 σεζόν από το 2007 έως το 2020.

Το πρωτότυπο έγινε τεράστια επιτυχία για το CBS και είδε τους πρωταγωνιστές του, συμπεριλαμβανομένων των Τζιμ Πάρσος, Κέιλι Κουόκο και Τζόνι Γκαλέκι, να γίνονται από τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες της τηλεόρασης.

Το «Young Sheldon» σημείωσε τη δική του επιτυχημένη πορεία για το CBS, με διάρκεια επτά σεζόν από το 2017 έως το 2024. Επίσης, όταν η σειρά έφτασε στο τέλος της, ο εκτελεστικός παραγωγός Στιβ Χόλαντ δήλωσε: «Είναι η κατάλληλη στιγμή για να τελειώσει αυτή η ιστορία».
Φαίνεται ότι όμως ότι κόσμος δεν είναι σύμφωνος με το να επιστρέψει αυτός ο κόσμος. Ως απάντηση στο νέο spin-off, το X/Twitter έχει γεμίσει με αναρτήσεις που προτρέπουν τους παραγωγούς να προχωρήσουν από την ιδέα και να δημιουργήσουν κάτι πρωτότυπο αντ' αυτού.

«Αυτό θα είναι ένα πάσο από μένα», έγραψε ένα άτομο, με ένα άλλο να προσθέτει: «Ή... και ακούστε με... δίνουμε πράσινο φως ή αναβιώνουμε περισσότερες πρωτότυπες κωμικές σειρές που είχαν πρωτότυπους χαρακτήρες και πρωτότυπη πλοκή και δεν έχουν δει το φως της ημέρας, αντί να κάνουμε συνεχείς αναβιώσεις και επανεκκινήσεις και spinoffs»

Κάποιος δήλωσε: «Ακύρωστέ το, σας ικετεύω», ενώ ένας άλλος ζήτησε: «Γιατί; Κυριολεκτικά γιατί;».

Αυτή τη στιγμή έχουν προγραμματιστεί πολλά spin-offs στις συνδρομητικές πλατφόρμες, με νέες σειρές βασισμένες στο «Game of Thrones», τον «Lord of the Rings», το «Walking Dead» και το «The Boys» που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε είναι στα σκαριά.

Ειδήσεις σήμερα:

Με συννεφιά και μικρή πτώση θερμοκρασίας το σκηνικό του καιρού την Κυριακή


Άνοιξαν οι κάλπες για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ - Αντίπαλοι Ανδρουλάκης - Δούκας


Η... αποκάλυψη που έκανε ο Καπουτζίδης στην πρεμιέρα του Voice για τον Λιανό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης