Δανάη Μπάρκα: Είναι πρόκληση να δω αν μπορώ να διατηρήσω ό,τι καθιέρωσε η Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη μεσημεριανή ζώνη και τις εκπομπές 

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε μια συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε στην πορεία της στην τηλεόραση, στην εκπομπή της, αλλά και στην Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε για τη μετάβασή της στη μεσημεριανή ζώνη, αναφέροντας πως αυτή η αλλαγή είναι μια νέα πρόκληση για την ίδια, καθώς δεν έχει προηγούμενη εμπειρία σε αυτό το πεδίο.

Ανέφερε επίσης ότι δεν νιώθει πίεση που αναλαμβάνει τη ζώνη που καθιέρωσε η Ελένη Μενεγάκη, αλλά το βλέπει ως ευκαιρία να διατηρήσει και να εξελίξει το κλίμα χαράς που προσέφερε στο κοινό η προκάτοχός της.


Αρχικά, δήλωσε για την αλλαγή: «Ήταν ωραία η αλλαγή στην μεσημεριανή ζώνη, μια νέα πίστα, πάμε να δούμε τι είναι αυτό και ποιοι άνθρωποι είναι τότε στο σπίτι. Φυσικά με τα άγχη και τις αγωνίες του ότι αυτό το πεδίο δεν το γνωρίζω, δεν το έχω ξανακάνει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όπως και το πρωινό δεν το είχα ξανακάνει αλλά πέρασαν τέσσερα χρόνια, οπότε τώρα, που είναι και η αρχή μας, είμαστε ακόμα που προσπαθούμε να δούμε τι πάει, πώς πάει, τι θέλουν να βλέπουν οι άνθρωποι και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς σε σχέση με αυτά που θέλουν να δούνε».

Όσο για το αν της δημιουργεί πίεση το γεγονός ότι πήρε τη «σκυτάλη» από την Ελένη Μενεγάκη, δήλωσε: «Δεν μου δημιουργεί βάρος που πήγα στη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη. Είναι δυνατόν να συγκριθώ εγώ ή ο οποιοσδήποτε άνθρωπος; Είναι η ζώνη που η Ελένη καθιέρωσε, δεν αμφισβητείται αυτό ούτε πρόκειται να αμφισβητηθεί. Αυτό όμως ίσως είναι και μια ακόμη πρόκληση για να δούμε τι όντως μπορούμε να κρατήσουμε από όλο αυτό που η Ελένη καθιέρωσε και σε αυτή τη ζώνη».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Όλη αυτή τη χαρά που βλέπαμε τόσα χρόνια κι έδειχνε κι ο κόσμος ότι έχει ανάγκη να περνάει ωραία από το σπίτι. Ίσως είναι μια πρόκληση να δούμε αν μπορούμε να το διατηρήσουμε και να το ταξιδέψουμε κι άλλο».



Ειδήσεις σήμερα:

Τουλάχιστον 4 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πλήγμα με drone στο βόρειο Ισραήλ - Χεζμπολάχ: Ήταν μια πρόγευση

Η Ελλάδα 2-0 την Ιρλανδία, αφιέρωσε τη νίκη στον Μπάλντοκ και παίζει την πρωτιά με την Αγγλία στο ΟΑΚΑ - Δείτε τα γκολ

Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από δύο άνδρες στη Λέσβο - Την απειλούσαν ότι θα ανεβάσουν βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr