Η Ελένη Χαμπέρη διασκέδασε με τις φίλες της λίγες ημέρες πριν τον γάμο της - Δείτε φωτογραφίες

Η πρώην παίκτρια του Survivor θα παντρευτεί τον Αλέξανδρο Αναστασίου

Η Ελένη Χαμπέρη ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αναστασίου στις 27 Οκτωβρίου. Λίγες ημέρες πριν το γάμο τους, η πρώην παίκτρια του Survivor διοργάνωσε ένα bachelor πάρτι με τις φίλες της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μοιράστηκε φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες έγραψε: «Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Σας ευχαριστω τόσο πολύ για όλα. Τώρα μετράμε».

Δείτε τις φωτογραφίες


Η Ελένη Χαμπέρη και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Αναστασίου, ανακοίνωσαν την ημερομηνία του γάμου τους με ένα βίντεο στο Instagram, που ανέβασαν το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Αυγούστου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο σύντροφός της έχουν προγραμματίσει να παντρευτούν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, όπως γράφει το μεγάλο λευκό χαρτόνι που κρατούν στο χιουμοριστικό κλιπ που δημοσίευσαν, ντυμένη νύφη και γαμπρός. 

Δείτε το βίντεο


Τον Ιούλιο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι, με την οποία η Ελένη Χαμπέρη έχει  διατηρήσει φιλικές σχέσεις μετά το ριάλιτι, ανέβασε φωτογραφία από την επίσκεψή τους σε οίκο νυφικών

«Η νύφη της καρδιάς μου», έγραψε η Σταυρούλα Χρυσαειδή δίπλα στο όνομα της φίλης της.
Η Χαμπέρη με τον σύντροφό της

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η πρώην παίκτρια του διαγωνιστικού ριάλιτι είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου από τον σύντροφό της. Η πρόταση είχε γίνει σε ένα ρομαντικό σκηνικό στην παραλία, την οποία είχαν καταγράψει σε βίντεο.

Το βίντεο από την πρόταση γάμου

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις χιλιάδων ακινήτων με τις νέες ρυθμίσεις στο Κτηματολόγιο

Stalkers: Οι εφιαλτικές ιστορίες που έζησαν Κορακάκη, Πλούταρχος και άλλοι διάσημοι

Αήττητη συνεχίζει η Ελλάδα στο Nations League: Το 2-0 με την Ιρλανδία, η συγκίνηση για τον Μπάλντοκ και το... Μουντιάλ - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr