Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το να γελάς και να είσαι ανόητος είναι το καλύτερο φάρμακο της ζωής

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το να γελάς και να είσαι ανόητος είναι το καλύτερο φάρμακο της ζωής

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ποπ σταρ από τις διακοπές της

britney_spears
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απολαμβάνει τις διακοπές της όπως έκανε γνωστό μέσα από νέο υλικό που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ποπ σταρ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Σε βίντεο που ανάρτησε φαίνεται να περνάει χρόνο πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος μαζί με μία φίλη της, φορώντας ροζ μπικίνι. Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Ήταν τόσο πανέμορφα σήμερα!!! Το να γελάς και να είσαι ανόητος είναι το καλύτερο φάρμακο της ζωής».

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο

Σε μία δημοσίευση που έκανε τον Σεπτέμβριο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τόνισε πως το τελευταίο διάστημα δίνει μεγάλη σημασία στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή της, ενώ αναφέρθηκε στους ανθρώπους που βρέθηκαν στη ζωή της και «έπαιξαν παιχνίδια με το μυαλό της».

Όπως είχε αναφέρει: «Αναδημοσιεύω φωτογραφίες, αλλά μοιάζουν ίδιες με αυτές που δημοσίευσα στο τελευταίο βίντεο!!! Εικόνες μου πέρυσι που έβγαζαν νόημα και μοιάζουν με φέτος!!! Νομίζω ότι είναι καλό για τον αυτοπροσδιορισμό, την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμηση.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσους ανθρώπους έχω διώξει από τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο, επειδή έπαιζαν παιχνίδια με το μυαλό μου... Ένα γλυκό, αφελές κορίτσι σαν εμένα και ένα "μπουμ" σε δύο δευτερόλεπτα... Οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να βλάψουν την αυτοπεποίθησή σου αν είσαι και εσύ πολύ ανοιχτός σαν εμένα!! Μου αρέσει τα πράγματα να έχουν νόημα σε αυτόν τον τρελό κόσμο».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:


Τουλάχιστον 4 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πλήγμα με drone στο βόρειο Ισραήλ - Χεζμπολάχ: Ήταν μια πρόγευση

Η Ελλάδα 2-0 την Ιρλανδία, αφιέρωσε τη νίκη στον Μπάλντοκ και παίζει την πρωτιά με την Αγγλία στο ΟΑΚΑ - Δείτε τα γκολ

Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από δύο άνδρες στη Λέσβο - Την απειλούσαν ότι θα ανεβάσουν βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης