Ράιαν Ρέινολντς για τα γενέθλια του Χιου Τζάκμαν: Ελπίζω να το κάνουμε αυτό μέχρι τα 90 μας

Η φιλία των δύο ανδρών μετράει σχεδόν δύο δεκαετίες, ενώ συνεργάστηκαν πρόσφατα στην ταινία «Deadpool & Wolverine» - Δείτε την ανάρτηση

Ο Χιου Τζάκμαν γιόρτασε τα 56α γενέθλιά του στις 12 Οκτωβρίου και ο φίλος του Ράιαν Ρέινολντς του ευχήθηκε με μία ανάρτηση στο Instagram.

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία «Deadpool & Wolverine» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, αλλά διατηρούν μία στενή φιλία εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Ρέινολντς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες. «Ελπίζω να το κάνουμε αυτό μέχρι τα 90 μας. Χρόνια πολλά. Πολλά Χρόνια. Πολλές περιπέτειες», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση. Οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν και στιγμιότυπα από τα γυρίσματα και τις περιοδείες που έκαναν για την προώθηση της ταινίας. Σε μία από αυτές, οι δυο τους αγκαλιάζονται φορώντας τις στολές των υπερηρώων τους.

Ο Τζάκμαν σχολίασε την ανάρτηση με δύο καρδιές. Οι ηθοποιοί είναι φίλοι σχεδόν δύο δεκαετίες. «Το μυστικό μιας μακροχρόνιας φιλίας στο Χόλιγουντ δεν διαφέρει πολύ από μια σχέση ή έναν γάμο», είχε δηλώσει ο Ράιαν Ρέινολντς σε κοινή τους συνέντευξη τον Μάιο.

Δείτε την ανάρτηση




Ειδήσεις σήμερα:

Ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις χιλιάδων ακινήτων με τις νέες ρυθμίσεις στο Κτηματολόγιογεω

Stalkers: Οι εφιαλτικές ιστορίες που έζησαν Κορακάκη, Πλούταρχος και άλλοι διάσημοι

Αήττητη συνεχίζει η Ελλάδα στο Nations League: Το 2-0 με την Ιρλανδία, η συγκίνηση για τον Μπάλντοκ και το... Μουντιάλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr