Γιώργος Μαζωνάκης: Είναι λίγο πικραμένος νιώθει μόνος του αλλά είναι δυνατός, λέει καλή του φίλη

Στενοχωρηθήκαμε όλοι, όταν μάθαμε από την τηλεόραση ότι τα αδέρφια τσακώθηκαν και δεν μιλάνε, είπε για την δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με την αδερφή του

Για τη δικαστική διαμάχη που έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδερφή του, μίλησε καλή φίλη του τραγουδιστή.

Παρόλο που η διαμάχη με την αδερφή του έχει απογοητεύσει τους κοντινούς τους ανθρώπους, η ίδια αναφέρει ότι κατά τη γνώμη της, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα ξεπεράσει την πικρία που νιώθει και η σχέση τους θα αποκατασταθεί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», δήλωσε αρχικά: «Την οικογένεια την ξέρω από τότε που ο Γιώργος πήγαινε σχολείο. Πάντα ήταν ένα παιδί που μοίραζε και τη μπουκιά του. Στη γειτονιά τον αγαπούσαμε όλοι. Βοηθούσε κρυφά, άμα μάθαινε πως κάποιος έχει ανάγκη. Εδώ στη γειτονιά ήμασταν μια οικογένεια. Όταν έγινε μεγάλος και τρανός, η μάνα του και οι αδερφές του που υπεραγαπούσε, καμάρωναν».


Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον τραγουδιστή: «Ο Γιώργος ήταν στήριγμα για όλους τους και μαθαίναμε πως ακόμα και τους πιο μακρινούς βοηθούσε».

Αναφορικά με τη σχέση του με την αδερφή του, Βάσω, η φίλη του δήλωσε: «Στενοχωρηθήκαμε όλοι, όταν μάθαμε από την τηλεόραση ότι τα αδέρφια τσακώθηκαν και δεν μιλάνε. Εμείς θέλουμε να τους βλέπουμε μονιασμένους, αγαπημένους, δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Εγώ επειδή τα παιδιά μου είναι σαν τον Γιώργο και τον ξέρω καλά, κάποια στιγμή θα τα ξεχάσει όλα. Τώρα είναι λίγο πικραμένος, νιώθει μόνος του, αλλά είναι δυνατός».


Ειδήσεις σήμερα:

Τουλάχιστον 4 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πλήγμα με drone στο βόρειο Ισραήλ - Χεζμπολάχ: Ήταν μια πρόγευση

Η Ελλάδα 2-0 την Ιρλανδία, αφιέρωσε τη νίκη στον Μπάλντοκ και παίζει την πρωτιά με την Αγγλία στο ΟΑΚΑ - Δείτε τα γκολ

Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από δύο άνδρες στη Λέσβο - Την απειλούσαν ότι θα ανεβάσουν βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr