Νίκος Ορφανός για Μάρκο Σεφερλή: Δεν είναι σωστό να κάνουμε αρνητική κριτική σε δουλειά συναδέλφου

Έχει μια καλλιτεχνική ταυτότητα που ή σου ταιριάζει ή όχι, πρόσθεσε

Ο Νίκος Ορφανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» το πρωί της 14ης Οκτωβρίου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά του, ενώ ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στη συνέντευξή του ότι πριν γνωρίσει τη γυναίκα του, την οποία παντρεύτηκε μέσα σε 8 μήνες από τη γνωριμία τους, είχε ξεγράψει την ιδέα του γάμου. Αναφερόμενος στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τόνισε πως χρειάστηκε να έρθει αντιμέτωπος με την αρνητική στάση των γονιών του και ότι χρειάστηκε να παλέψει πολύ για όσα έχει κατάφερε. Τέλος, σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Μάρκο Σεφερλή υποστήριξε ότι οι άνθρωποι του χώρου δεν θα έπρεπε να κάνουν δημοσίως αρνητική κριτική στη δουλειά του. 

Δείτε το βίντεο


Μιλώντας για τα παιδιά του ο Νίκος Ορφανός είπε: «Ο γιος μου έχει έρθει να με δει στο θέατρο. Έγινα μπαμπάς για δεύτερη φορά στα 55 μου χρόνια, γίνεται ένα νέο restart. Κάθε μέρα θέλω να αγκαλιάζω τα παιδιά μου, γιατί εγώ ως παιδί δεν είχα στοργή από τους δικούς μου και μου έχει λείψει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχα ξεγράψει το γάμο, σκεφτόμουν ότι θα μείνω με τις γάτες μου. Και ξαφνικά ήρθε η Αντιγόνη. Τη γυναίκα μου την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, παντρευτήκαμε στους 8 μήνες. Οι γονείς μου ήταν πολύ αντίθετοι στην καλλιτεχνική μου καριέρα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα και έπρεπε να παλέψω. Οι γονεις μου με αποδέχτηκαν όταν άρχισα να παίζω στην τηλεόραση και τους έκανα να μετανιώσουν που δεν με στήριξαν».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Μάρκο Σεφερλή: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ελεύθερος να επιστρέψει, εφόσον απαλλαχθεί και δεν έχει δικαστικές περιπέτειες. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει μια καλλιτεχνική ταυτότητα που ή σου ταιριάζει ή όχι. Δεν είναι σωστό να βγαίνουμε εμείς, οι άνθρωποι του χώρου, και να κάνουμε αρνητική κριτική στη δουλειά του συναδέλφου»..

Ειδήσεις σήμερα:

Σκάκι για την επόμενη μέρα: Εκκλησιαστικό Game of thrones σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Τίρανα

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ καταγγέλλει «ομηρία» της αποστολής της Νιγηρίας σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης

Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο protothema.gr: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του Κόσμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr