Ζωζώ Σαπουντζάκη: Καμία τραγουδίστρια δεν μπορεί να με υποδυθεί αυτό που βγάζω από μέσα μου δεν διδάσκεται

Ούτε εγώ θα το έκανα αν μου το έλεγαν, πρόσθεσε

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή και για τη Μαρινέλλα, για την οποία, όπως είπε, προσεύχεται κάθε βράδυ.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν θα μπορούσε κάποια τραγουδίστρια να την υποδυθεί απάντησε ότι καμία δεν θα μπορούσε να το κάνει γιατί αυτό που βγάζει από μέσα της δεν διδάσκεται.

Δείτε το  βίντεο



Πιο συγκεκριμένα, απάντησε τα εξής: «Καμία τραγουδίστρια δεν μπορεί να με υποδυθεί, ούτε εγώ θα το έκανα αν μου το έλεγαν, αυτό που βγάζω από μέσα μου δεν διδάσκεται. Παλιότερα με έπεισαν και έκοψα τα μαλλιά μου και πήρα τον πατέρα μου και έκλαιγα. Είναι τρελό αυτό που έχω με τα ρούχα μου, θέλω συνέχεια να αλλάζω και να φοράω καινούργια πράγματα».

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε: «Αγαπήθηκα και με αγάπησαν πολύ. Είμαι 25 χρόνια με τον τωρινό μου σύντροφο». Μιλώντας για την περιπέτεια που έχει η Μαρινέλλα μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη, ανέφερε: «Λυπήθηκα πολύ για την Μαρινέλλα. Είναι δυνατή και θα το ξεπεράσει. Τη βάζω πάντα κάθε βράδυ στην προσευχή που κάνω πριν κοιμηθώ. Η αγάπη του κόσμου μου δίνει τη δύναμη που έχω πάνω στην σκηνή γιατί είναι αληθινή, είναι το γούρι μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις χιλιάδων ακινήτων με τις νέες ρυθμίσεις στο Κτηματολόγιο

Stalkers: Οι εφιαλτικές ιστορίες που έζησαν Κορακάκη, Πλούταρχος και άλλοι διάσημοι

Αήττητη συνεχίζει η Ελλάδα στο Nations League: Το 2-0 με την Ιρλανδία, η συγκίνηση για τον Μπάλντοκ και το... Μουντιάλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr