Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ: Ο πρώην παίκτης του Survivor βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος - Δείτε το βίντεο

Το 28χρονο μοντέλο από τη Σκωτία πήρε το όνομα Ιάσονας

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος κι ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεράσιμου κάτω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Φάληρο, λαμβάνοντας το όνομα Ιάσονας. 

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok υλικό από το μυστήριο και έγραψε στη λεζάντα: «Και το όνομα αυτού», αφήνοντας ένα emoji καρδιάς.

Δείτε το βίντεο



Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα είχε ζητήσει από τους followers του στα social media να του προτείνουν ονόματα και στη συνέχεια τους ευχαρίστησε με ένα βίντεο. Στη βάφτιση παρευρέθηκαν φίλοι και συγγενείς του.


Ποιος είναι ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ
Το 28χρονο μοντέλο από τη Σκωτία, είχε αναφέρει κατά την είσοδό του στο Survivor τον Ιανουάριο του 2024, ότι μετακόμισε στην Ελλάδα ως ερωτικός μετανάστης πριν πέντε χρόνια για τη σύζυγό του, με την οποία διατηρούν εταιρεία διοργάνωσης εταιρικών event.

Παράλληλα, συνεχίζει την καριέρα του ως μοντέλο την οποία είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν σε Λονδίνο και Ντουμπάι. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία δέκα ετών όταν και άρχισε το τένις και το volley σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο protothema.gr: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του Κόσμου

Μπένι Στάινμετζ: Ο «βασιλιάς των διαμαντιών» συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος - Αφέθηκε ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Σκάκι για την επόμενη μέρα: Εκκλησιαστικό Game of thrones σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Τίρανα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr