Καίτη Φίνου: Θα ήθελα να φύγω ήρεμα από τη ζωή, δεν καταλαβαίνω γιατί έμεινα και «έφυγαν» οι αδελφές μου

Έφτασα στο σημείο να μην αγαπάω και το θέατρο, να μην αγαπάω τον κόσμο που υπάρχει μέσα, δήλωσε

Η Καίτη Φίνου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, φτάνοντας στο σημείο να θέλει να φύγει από τη ζωή, αλλά και για τον Μάρκο Σεφερλή και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η σάτιρά του, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Ο Μάρκος κάνει ένα είδος κωμωδίας που είναι "Μάρκος Σεφερλής κωμωδία". Δεν θα έπαιζα ποτέ με τον Μάρκο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε αυτό που κάνει είναι τέλειος. Μπορεί να μην είμαι οπαδός όλων όσων λένε πάνω στη σκηνή. "Μα κι ο Ψάλτης βωμολοχούσε", θα πει κάποιος. Ποιος λέει ότι ήμουν υπέρ; Κανείς δεν με έχει ρωτήσει. Έπρεπε να ζήσω. Δεν γινόταν διαφορετικά. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό το είδος κωμωδίας».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ χάλασα το στομάχι μου από αυτά τα πράγματα. Το να λένε κάτι και να το καταπίνω, να μην βγει προς τα έξω. Όσο για την κοινωνία μας είναι χάλια που ζούμε».

Τέλος, η Καίτη Φίνου αποκάλυψε: «Πάρα πολύ θα ήθελα να έφευγα από τη ζωή ήρεμα βέβαια, όχι με έναν βίαιο θάνατο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έμεινα και έφυγαν οι αδελφές μου. Έφτασα στο σημείο να μην αγαπάω και το θέατρο, να μην αγαπάω τον κόσμο που υπάρχει μέσα εκεί, γιατί είδα πόση ψευτιά υπάρχει και υποκρισία. Λένε ότι “αν είναι αυτή, εγώ δεν θα είμαι”» και νομίζουν ότι δεν θα φτάσει στα αυτιά μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Σκάκι για την επόμενη μέρα: Εκκλησιαστικό Game of thrones σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Τίρανα

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ καταγγέλλει «ομηρία» της αποστολής της Νιγηρίας σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης

Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο protothema.gr: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του Κόσμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr