Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα stalking από πρώην σχέση ενός σύντρόφου της

Έφταιγε και εκείνος, δεν έκανε αυτό που λέμε τα ασφαλιστικά μέτρα, ανέφερε η παρουσιάστρια

Η Ελένη Χατζίδου προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη, καθώς είπε ότι στο παρελθόν έπεσε θύμα stalking από τότε σύντροφό της.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Μαρίας Ιωαννίδου, η οποία εκμυστηρεύτηκε ότι είχε «περάσει δύσκολα από μια γυναίκα που ήταν ερωτευμένη με τον Βαγγέλη Σειληνό και αναγκάστηκε να πάω στην αστυνομία».

Δείτε το βίντεο

Η παρουσιάστρια δήλωσε: «Είναι λόγος χωρισμού. Αν δηλαδή είσαι στην αρχή μιας σχέσης και βλέπεις ότι μια πρώην ή μια οποιαδήποτε. Το έχω ζήσει, το έχω ζήσει. Ενοχλούσε η πρώην. Εγώ εντωμεταξύ είμαι και πολύ αντιδραστικό άτομο, πολύ αντιδραστικό – μπορεί αυτόν να μην τον ήθελα τόσο -, μόνο που υπήρχε αυτή και μόνο με το έτσι θέλω γιατί είναι δικός μου, δεν τον αφήνω σε ησυχία, αυτό προσπαθούσε να καταφέρει. Λέω όχι, "αυτό δεν θα το καταφέρεις σε εμένα". Ε, τελικά τα κατάφερε».

Και πρόσθεσε: «Βέβαια χώρισα. Έφταιγε και εκείνος, δεν έκανε αυτό που λέμε τα ασφαλιστικά μέτρα, δεν πήγε να πάρει βοήθεια από κάπου… Μπορεί να φοβόταν πολύ, το καταλαβαίνω. Γιατί μιλάμε για περίπτωση... Δεν πάει το μυαλό της. Από την άλλη κι εγώ τι φταίω; Ήμασταν στην αρχή της σχέσης. Δεν είναι ότι κάποιος θα ενοχλήσει τον Ετεοκλή και θα ταχθώ μαζί του και θα προσπαθήσω να το ξεπεράσουμε μαζί. Ήταν στην αρχή της σχέσης που θα τρέμω να βγω από το σπίτι».

Ειδήσεις σήμερα:

Σκάκι για την επόμενη μέρα: Εκκλησιαστικό Game of thrones σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Τίρανα

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ καταγγέλλει «ομηρία» της αποστολής της Νιγηρίας σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης

Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο protothema.gr: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του Κόσμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr