Μπιάνκα Σενσόρι: Η μητέρα της αντέδρασε στον ισχυρισμό ότι ο Κάνιε Γουέστ ήθελε να κοιμηθεί μαζί της

Η φερόμενη αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο της μήνυσης που κατέθεσε η πρώην βοηθός του Κάνιε Γουέστ κατά του ράπερ

Η μητέρα της Μπιάνκα Σενσόρι αντέδρασε στους ισχυρισμούς μιας γυναίκας (στο πλαίσιο μήνυσης κατά του Κάνιε Γουέστ) ότι ο γαμπρός της, Γουέστ, ήθελε να κάνει σεξ μαζί της ενώ η κόρη της παρακολουθούσε.

Όταν η Daily Mail συνάντησε την Αλεξάνδρα Σενσόρι τη Δευτέρα, ενώ ήταν έξω για δουλειές σε προάστιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία, είπε στο πρακτορείο ότι «δεν θα εμπλακεί στους τελευταίους ισχυρισμούς» για τον Γουέστ.
Η Αλεξάνδρα ζήτησε επίσης να μείνει μόνη της, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Όπως ανέφερε προηγουμένως το Page Six, η πρώην βοηθός του Γουέστ, Λόρεν Πισιότα, έκανε τον εν λόγω ισχυρισμό σε μια αγωγή-βόμβα που κατατέθηκε στις 8 Οκτωβρίου.

Η Πισιότα, η οποία δούλευε με τον ράπερ από το 2021 έως το 2022, ισχυρίστηκε ότι ένα από τα «σεξουαλικά πάθη» του πρώην αφεντικού της ήταν να συνευρίσκεται με τις μητέρες εκείνων με τις οποίες ήταν σε σχέση.
Αριστερά στη φωτογραφία η μητέρα της Μπιάνκα Σενσόρι, Αλεξάνδρα

Η Πισιότα επικαλέστηκε ένα φερόμενο μήνυμα από τις 28 Σεπτεμβρίου 2022, μεταξύ του Γουέστ και της συζύγου του, όταν η Αλεξάνδρα είχε επισκφθεί το ζευγάρι από την Αυστραλία. Το μήνυμα έγραφε: «Θέλω να γα**σω τη μαμά σου. Πριν φύγει».

Η πρώην βοηθός ισχυρίστηκε ότι ο 47χρονος μουσικός της είχε στείλει screenshot του μηνύματος και τη ρώτησε: «Να [προσθέσω] ότι εννοούσα ότι θέλω να με δεις να γα***ω τη μαμά σου».

Η Σενσόρι, η οποία εργαζόταν στις ΗΠΑ με βίζα, φέρεται να απάντησε στον ράπερ με «τρόπο, που επεδίωκε και απαιτούσε ο [Γουέστ]», ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να δουλεύει για αυτόν.
«Αυτό έγραψε: "(Η Αλεξάνδρα είναι) παντρεμένη. Θα γα**σω κάποιον αυτό το Σαββατοκύριακο και θα σου το πω την επόμενη φορά που θα είσαι μέσα μου"», φέρεται να απάντησε η Σενσόρι στον Γουέστ, σύμφωνα με τη μήνυση.

Σε άλλο σημείο της αγωγής, η Πισιότα κατηγορεί τον Γουέστ ότι έβαλε στο ποτό της ένα «άγνωστο ναρκωτικό» και ότι την κακοποίησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας που είχαν σε στούντιο με τον Sean «Diddy» Combs στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Η πρώην βοηθός του Κάνιε Γουέστ κατηγορεί τον ράπερ ότι τη νάρκωσε και τη βίασε

Η πρώην βοηθός του Κάνιε Γουέστ, Λόρεν Πισιότα, ισχυρίστηκε σε μια αγωγή-βόμβα ότι φέρεται να την νάρκωσαν και να της επιτέθηκαν σεξουαλικά, ενώ βρισκόταν στο στούντιο με το πρώην αφεντικό της και τον Sean «Diddy» Combs.

Το μοντέλο υποστήριξε στη μήνυση που περιήλθε στην κατοχή του Page Six ότι ενώ βρισκόταν σε στούντιο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, φέρεται να της δόθηκε ένα ποτό «εμπλουτισμένο με ένα άγνωστο ναρκωτικό».

Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο Γουέστ ήταν εκείνος που έδωσε την οδηγία να βάλουν ποτά. Παρόλο που ο Combs κατονομάστηκε στη μήνυση επειδή φέρεται να «συνδιοργάνωσε» τη μάζωξη στο στούντιο, δεν κατηγορήθηκε για κάποιο αδίκημα.

Η Πισιότα πρόσθεσε ότι αισθάνθηκε «αποπροσανατολισμένη» και με «λιγότερο έλεγχο του σώματος και της ομιλίας της» μετά την κατανάλωση του ποτού, σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στις 8 Οκτωβρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Το επόμενο πρωί, δήλωσε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και «απέραντη ντροπή», αλλά δεν είχε ακόμα καταλάβει όλες τις λεπτομέρειες.

Η Πισιότα, η οποία μήνυσε τον Γουέστ νωρίτερα φέτος για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομη απόλυση, ισχυρίστηκε ότι έμαθε μόνο «πολύ αργότερα» τι φέρεται να της συνέβη τη νύχτα εκείνη στο στούντιο.

Επίσης, υποστήριξε ότι ο ιδρυτής του Yeezy της εξομολογήθηκε ότι «κάπως έκαναν κάτι μια φορά», αναφερόμενος στη νύχτα που φέρεται να την νάρκωσαν, σύμφωνα με την καταγγελία.
Ο Γουέστ φέρεται να ήταν παντρεμένος την εποχή που συνέβη η φερόμενη επίθεση. Αυτός και η Κιμ Καρντάσιαν παντρεύτηκαν το 2014 και διευθέτησαν το διαζύγιό τους το 2022. Η σύζυγος του Γουέστ, η οποία δεν κατονομάζεται στην καταγγελία, φέρεται να τον είχε κατηγορήσει ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Πισιότα, γεγονός που τον ώθησε να ομολογήσει τα όσα φέρεται να συνέβησαν εκείνη τη νύχτα στο στούντιο.

«Μέχρι και σήμερα, μέχρι εκείνη τη συζήτηση και την αποκάλυψη των αληθινών γεγονότων και των ενεργειών που έγιναν εκείνη τη νύχτα, η ενάγουσα δεν γνώριζε ούτε πίστευε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση εκείνη τη νύχτα, καθώς η ενάγουσα πίστευε μόνο ότι τη νάρκωσε ένας βοηθός του στούντιο, πιθανότατα έφερε τον εαυτό της σε δύσκολη θέση και στη συνέχεια ανέλαβε την ευθύνη», προστίθεται στην καταγγελία.

Η πρώην βοηθός ένιωσε «αηδιασμένη και μουδιασμένη» από τη φερόμενη αποκάλυψη του Γουέστ και φέρεται να ήξερε εκείνη τη στιγμή ότι έπρεπε να παραιτηθεί από τη δουλειά.

Ωστόσο, φέρεται να έπρεπε να είναι «εξαιρετικά προσεκτική» στον τρόπο με τον οποίο αποστασιοποιήθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία, καθώς πίστευε ότι θα «φιμωθεί, θα μπει στη μαύρη λίστα και θα υποστεί αντίποινα».
Η Λόρεν Πισιότα

Η Πισιότα φέρεται να απολύθηκε λίγο αργότερα. Στην αγωγή της, η οποία κατατέθηκε αρχικά τον Ιούνιο, ισχυρίζεται ότι δεν της καταβλήθηκαν ποτέ 3 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση που ισχυρίζεται ότι της οφείλονταν.

Στην κατάθεση, το μοντέλο OnlyFans ισχυρίστηκε επίσης ότι έλαβε χυδαία μηνύματα από τον Γουέστ σε πολλές περιπτώσεις. Η Πισιότα ισχυρίστηκε επίσης ότι έλαβε από τον 47χρονο ράπερ προσωπικές φωτογραφίες «νυν και πρώην» υπαλλήλων της Yeezy - τόσο «ανδρών όσο και γυναικών».

Επιπλέον, είπε ότι είδε τον ράπερ να αυνανίζεται δίπλα της πριν κοιμηθεί. Φέρεται επίσης να θύμωσε μαζί της επειδή του αρνήθηκε να «βγουν ραντεβού ή να κάνει σεξ» μαζί του.

Οι δικηγόροι του Γουέστ είχαν προηγουμένως χαρακτηρίσει τους ισχυρισμούς της Πισιότα ως «αβάσιμους», υποστηρίζοντας στην Page Six τον Ιούνιο ότι το μοντέλο κυνήγησε τον ράπερ «σεξουαλικά για να εξαναγκάσει σε εργασία και άλλα υλικά οφέλη». Οι δικηγόροι ισχυρίστηκαν επίσης ότι η Πισιότα εκβίασε στη συνέχεια τον Γουέστ όταν «οι προτάσεις της απορρίφθηκαν».


Ειδήσεις σήμερα:

Σκάκι για την επόμενη μέρα: Εκκλησιαστικό Game of thrones σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Τίρανα

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ καταγγέλλει «ομηρία» της αποστολής της Νιγηρίας σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης

Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο protothema.gr: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του Κόσμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr