Τζέιμι Φοξ: Έκανε το πρώτο του σόου μετά την περιπέτεια υγείας του - Χρειαζόμουν τη σκηνή, έγραψε

Τζέιμι Φοξ: Έκανε το πρώτο του σόου μετά την περιπέτεια υγείας του - Χρειαζόμουν τη σκηνή, έγραψε

Ο 56χρονος ηθοποιός νοσηλεύτηκε στις αρχές του 2023 για ένα επείγον ιατρικό περιστατικό

jamie_foxx
Ο Τζέιμι Φοξ εξέφρασε τη μεγάλη χαρά που ένιωσε όταν επέστρεψε στη σκηνή για ένα σόου μετά από την περιπέτεια υγείας που είχε στις αρχές του 2023.

Καταφεύγοντας στο Instagram τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, ο ηθοποιός μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες από το one-man show του, «One More Chance: An Evening with Jamie Foxx», η οποία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Ατλάντα.

«Ο Θεός είναι καλός.... Καθώς δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες, η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι γεμάτη μόνο με καθαρή χαρά... στις 3,4 και 5 Οκτωβρίου είχα την ευκαιρία να πω τη δική μου πλευρά της ιστορίας και δεν υπήρχε καλύτερο μέρος από την Ατλάντα της Τζόρτζια», έγραψε στη δημοσίευση και πρόσθεσε:
«Πρέπει να σε ευχαριστήσω, Ατλάντα, ήρθατε και δείξατε την παρουσία σας, δεν έχω ανέβει στη σκηνή εδώ και 18 χρόνια, αλλά χρειαζόμουν τη σκηνή και χρειαζόμουν ένα κοινό που να αποτελείται μόνο από αγνή αγάπη και αυτό ήσασταν».

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

Ο 56χρονος σταρ συνέχισε να εξηγεί ότι η εμφάνισή του δεν ήταν ένα stand-up comedy show αλλά «μια καλλιτεχνική εξήγηση κάποιου πράγματος που πήγε τρομερά στραβά».

«Αλλά χάρη στους σπουδαίους ανθρώπους στην Ατλάντα και ειδικά στο νοσοκομείο Piedmont μου δώσατε τη δυνατότητα να επιστρέψω και να είμαι στη σκηνή και να κάνω αυτό που αγαπώ να κάνω περισσότερο... Καμία κακή ημέρα, όπως θα έλεγε ο φίλος μου ο Τζέις, ευχαριστώ Ατλάντα», κατέληξε την ανάρτηση.

Μαζί με το μήνυμά του, ο Φοξ μοιράστηκε στιγμιότυπα από την παράσταση, όπου φαίνεται να σκουπίζει τα μάτια του με το πίσω μέρος του χεριού του, να αγκαλιάζει ένα μέλος του κοινού και να κάθεται ακόμη και σε ένα πιάνο.

Σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία, ο τραγουδιστής στεκόταν πίσω από την 16χρονη κόρη του, Ανελίς, καθώς εκείνη έπαιζε κιθάρα στη σκηνή.
Ο Φοξ νοσηλεύτηκε τον Απρίλιο του 2023 για έναν άγνωστο τότε λόγο. Η μεγαλύτερη κόρη του, Κορίν, είχε πει ότι ο πατέρας της «αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή» την προηγούμενη ημέρα, αλλά «λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, [βρισκόταν] ήδη στον δρόμο της ανάρρωσης».

Έναν χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2024, ο Φοξ είπε σε μια ομάδα ανθρώπων στο κέντρο του Φοίνιξ ότι εισήχθη στο νοσοκομείο αφού πήρε Advil για έναν «άσχημο πονοκέφαλο».

«Έλειψα για 20 ημέρες», εξήγησε πριν παραδεχτεί ότι «δεν θυμάται τίποτα».

Ο Φοξ δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τι ακριβώς προκάλεσε το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο, έχει επιστρέψει στη δουλειά του ως παρουσιαστής του «Beat Shazam» με την κόρη του Κορίν και μάλιστα τη συνόδευσε στον γάμο με τον Τζο Χούτεν τον περασμένο μήνα.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σκάκι για την επόμενη μέρα: Εκκλησιαστικό Game of thrones σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Τίρανα

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ καταγγέλλει «ομηρία» της αποστολής της Νιγηρίας σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης

Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο protothema.gr: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του Κόσμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης