Στεφανία Γουλιώτη: Πήγε για spa μετά την 24ωρη παράσταση - «Ήταν must»

Στεφανία Γουλιώτη: Πήγε για spa μετά την 24ωρη παράσταση - «Ήταν must»

Η ηθοποιός ετοιμάζεται και για μια απαιτητική θεατρική σεζόν με τη σειρά Doctor

goulioti-xr
Η Στεφανία Γουλιώτη πριν από μερικές ημέρες παρουσίασε μια από τις πιο απαιτητικές θεατρικές παραστάσεις, το «The Second Woman» των ανερχόμενων Αυστραλών δημιουργών Nat Randall και Anna Breckon, καθώς βρέθηκε για 24 συνεχείς ώρες στη σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Μετά από μια τέτοια απαιτητική και εξαντλητική παράσταση η ηθοποιός αναζητούσε μια «ανάσα», καθώς η θεατρική σεζόν συνεχίζει με το «Doctor».

Η Στεφανία Γουλιώτη επέλεξε να επισκεφθεί ένα spa για να αναζωογονηθεί, ανεβάζοντας τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram.

goulioti-spa4
goulioti-spa3
goulioti-spa2
goulioti-spa


«MUST!!! Μετά απο τις 24 ώρες παράσταση, και πριν απο φουλ σεζόν «Doctor» ήταν απλά MUST!!!!» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η ηθοποιός.



Η Στεφανία Γουλιώτη έπαιξε την ίδια σκηνή με άνδρες ή μη δυαδικά και queer άτομα, διαφορετικής ηλικίας, ιθαγένειας και επαγγέλματος, ενώ η κάθε σκηνή καταγραφόταν με κάμερα και προβαλλόταν ζωντανά παράλληλα με την παράσταση. Οι παρτενέρ της δεν ήταν απαραίτητα ηθοποιοί και δεν είχε προηγηθεί καμία πρόβα.

24 Ώρες με τη Second Woman Στεφανία Γουλιώτη


Ειδήσεις σήμερα:

Επιστολή Φον ντερ Λάιεν στους Ευρωπαίους ηγέτες για το μεταναστευτικό - Μιλά για επιστροφή όλων όσοι δεν έχουν δικαίωμα παραμονής

Πώς το drone της Χεζμπολάχ διαπέρασε την αεράμυνα του Ισραήλ και σκότωσε τέσσερις στρατιώτες - Μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων

Φρίκη στη δίκη με την 10χρονη που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ο πατέρας της - Την έκαψαν με σίδερο, τη δάγκωναν, τη χτυπούσαν για μήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης