Megan Thee Stallion: Ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί ντοκιμαντέρ για την καριέρα της

Το ντοκιμαντέρ θα εξιστορεί την άνοδο της ράπερ στη μουσική βιομηχανία και τη συνεχή της εξέλιξη ως καλλιτέχνιδα

Η Megan Thee Stallion ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ με τίτλο «In Her Words» με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ντοκιμαντέρ πρόκειται να προβληθεί αποκλειστικά στο Amazon Prime Video στις 31 Οκτωβρίου.

Η ταινία θα εξιστορεί την άνοδο της ράπερ στη μουσική βιομηχανία και τη συνεχή της εξέλιξη ως καλλιτέχνιδα.

Δείτε την ανάρτηση


Το ντοκιμαντέρ «Megan Thee Stallion: In Her Words» «προσφέρει πρόσβαση στην πολύπλευρη γυναίκα πίσω από την περσόνα» αναφέρει η σύνοψη της ταινίας. «Ακολουθήστε το ταξίδι της γεννημένης στο Χιούστον στον δρόμο προς την κορυφή, καθώς διαχειρίζεται αποφασιστικά τη φήμη, τη θλίψη, την πίεση και την επιτυχία. Το ντοκιμαντέρ ξετυλίγει τις πιο ευάλωτες στιγμές της ράπερ με έναν δυνατό τρόπο που επιτρέπει στους θαυμαστές να γνωρίσουν την αληθινή Megan Pete», προσθέτει.

Το ντοκιμαντέρ έρχεται προς το τέλος μιας ιδιαίτερα σημαντικής χρονιάς για τη ράπερ. Φέτος, η ράπερ κυκλοφόρησε το τρίτο της στούντιο άλμπουμ, «Megan», έκλεισε μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη με μια συναυλία στο O2 και πιο πρόσφατα ήταν παρουσιάστρια στην τελετή απονομής των MTV VMAs, όπου και τραγούδησε.

Τα κινηματογραφικά στούντιο TIME Studios, Roc Nation και Amazon MGM Studios συμμετέχουν συλλογικά στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ για τη βραβευμένη με Grammy ράπερ.

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που συνεργάζομαι με τα Amazon MGM Studios, Roc Nation και TIME Studios για να μοιραστώ την ιστορία της Megan», δήλωσε η σκηνοθέτρια του «In Her Words» Νέκα Ονουόρα. «Προασπίζεται όλες τις γυναίκες που αξίζουν να ακουστεί η αλήθεια τους», συμπλήρωσε.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβόλησε τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση, αποφυλακίστηκε και συνελήφθη για διακίνηση ροζ κοκαΐνης

Με τσουχτερό κρύο η Παρασκευή - Έως και 8 βαθμούς κάτω από τις κανονικές τιμές η θερμοκρασία στα βόρεια

21 οι νεκροί από τη χθεσινή αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ σε χριστιανικό χωριό στα βόρεια του Λιβάνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr