Κλόε Καρντάσιαν: Έδειξε πώς άλλαξε το πρόσωπό της μετά την αφαίρεση όγκου από το μάγουλό της

Η τηλεπερσόνα, όπως είπε, χρειάστηκε να κάνει κάποιες ενέσεις για να γεμίσει το κενό

Η Κλόε Καρντάσιαν μοιράστηκε φωτογραφίες από το πρόσωπό της μετά την αφαίρεση καρκινικού ιστού το 2022.

Η 40χρονη τηλεπερσόνα εξήγησε ότι χρειάστηκε να βάλει fillers, καθώς στα στιγμιότυπα φαίνεται να έχει ένα μεγάλο βαθούλωμα στο δεξί της μάγουλο.

«Ως αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης και του όγκου που αφαίρεσε ο απίστευτος γιατρός μου, κατέληξα με ένα βαθούλωμα στο πλάι του προσώπου μου», δήλωσε η Καρντάσιαν στο Snapchat στις 11 Οκτωβρίου μαζί με μια εικόνα όπου φαίνεται η αλλαγή του προσώπου της. «Περίμενα 9 μήνες μετά το χειρουργείο για να γεμίσω το κενό».

Όσο για τον λόγο που η σταρ των ριάλιτι άφησε το βαθούλωμα για τόσο καιρό, εξήγησε: «Έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι ιατρικά όλα ήταν ασφαλή και ο γιατρός μου έδωσε το πράσινο φως».

Η Καρντάσιαν μοιράστηκε εικόνες από το πριν και το μετά από το βαθούλωμα στο μάγουλό της μετά από έναν γύρο ενέσεων. 

Η σταρ των «Kardashians» μίλησε για πρώτη φορά για τον όγκο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2022, αποκαλύπτοντας ότι παρατήρησε ένα μικρό εξόγκωμα στο πρόσωπό της που δεν έφευγε για επτά μήνες και χρειάστηκε να κάνει βιοψία.
Μάλιστα η Καρντάσιαν, που στο παρελθόν είχε εμφανίσει μελάνωμα στην πλάτη της σε ηλικία 19 ετών, παρακολούθησε στενά την κατάσταση στο μάγουλό της και προχώρησε στην αφαίρεσή του.

Η ίδια κατέγραψε επίσης τη διαδικασία κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν του «Kardashians», σημειώνοντας ότι ο γιατρός έπρεπε να αφαιρέσει ένα μεγαλύτερο κομμάτι από αυτό που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Η Καρντάσιαν παρότρυνε επιπλέον τους θαυμαστές της στα κοινωνικά δίκτυα να είναι συνεπείς με τις εξετάσεις τους.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αυτό το μικροσκοπικό δείγμα θα μετατρεπόταν σε καρκίνο του δέρματος», είχε γράψει σε ανάρτηση στο Instagram το 2023. «Και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε συμβεί αν δεν είχα πάει στον γιατρό να το εξετάσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Πολεμικό συμβούλιο στο Ισραήλ για τις απαντήσεις στις επιθέσεις των Χεζμπολάχ και Ιράν - Πιέζουν οι ΗΠΑ για εκεχειρία

Ο «Ωμέγα Εμποδιστής» φέρνει βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας - Πότε αναμένονται βροχές

Φωτογραφίες: Η Στεφανία Γουλιώτη πήγε για spa μετά την 24ωρη παράσταση στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση - «Ήταν must»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr