Η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» το πρωί της 15ης Οκτωβρίου.
Στη συνέντευξη που έδωσε η πρώην παίκτρια του «GNTM» και του «Survivor» μίλησε για τη συμμετοχή της στα δύο ριάλιτι, ενώ αναφέρθηκε στον ρατσισμό που έχει βιώσει, λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4w9m96nr61t)
Μιλώντας για τη συμμετοχή της στο «Survivor» ανέφερε: «Πήγα στο ''Survivor'' γιατί ένιωθα ότι είναι κοντά στη φύση μου. Λόγω καταγωγής έχω ζήσει ανάλογες συνθήκες. Δήλωσα συμμετοχή, με κάλεσαν στα κάστινγκ και έφτασα εκεί που έφτασα. Απ’ όταν μπήκα στο ''Survivor'', είχα κάποια προσωπικά προβλήματα και αυτά δεν με άφησαν να συνεχίσω. Έτσι αποφάσισα να φύγω».
Στη συνέχεια, η Παρασκευή Κερασιώτη εξέφρασε τη λύπη της για τα σχόλια που δέχτηκε λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της όταν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης: «Με στεναχωρούν τα σχόλια για τη φυλή μου. Όταν μπήκα στο Survivor βγήκαν πολλοί ρατσιστές και μιλούσαν για την καταγωγή μου. Υπάρχει ακόμα πολύς ρατσισμός. Στο μόντελινγκ κάποιοι άνθρωποι μου έκοψαν τα φτερά, πέρασα κρίσεις πανικού».
Τέλος μιλώντας για το «GNTM», είπε πως παρότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δέχτηκε θετικά σχόλια από τους κριτές, κανείς από αυτούς δεν τη βοήθησε: «Αν γίνει κάποιο All Star, θα ήθελα να ξαναπάω. Δεν με βοήθησε κανείς από τους κριτές, ενώ μέσα στο παιχνίδι μου έλεγαν τα καλύτερα και ότι θα έχω πορεία στο μόντελινγκ».
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.