Τέιλορ Σουίφτ: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία βιβλίου για την περιοδεία The Eras Tour

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει περισσότερες από 500 φωτογραφίες από τα παρασκήνια, τις πρόβες και τις εμφανίσεις της ποπ σταρ

Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram την κυκλοφορία ενός βιβλίου για την περιοδεία The Eras Tour.

Το βιβλίο "Taylor Swift: Eras Tour" θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου και θα παρουσιάζει την περιοδεία που έλαβε χώρα σε πέντε ηπείρους με πάνω από 100 συναυλίες.

Το πρώτο επίσημο βιβλίο της τραγουδίστριας με 256 σελίδες θα περιλαμβάνει περισσότερες από 500 φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το παρασκήνιο της περιοδείας, τις εμφανίσεις της ποπ σταρ, καθώς και αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πρόβες, μαζί με προσωπικές σκέψεις της ίδιας για την εμπειρία.

Δείτε την ανάρτηση



«Αυτό είναι το επίσημο αφιέρωμα για την πιο θαυμάσια περιοδεία της ζωής μου, το αγαπημένο μου Eras Tour», δήλωσε η Τέιλορ Σουίφτ για το βιβλίο. «Ευχαριστώ τους θαυμαστές που ήρθαν σε αυτές τις συναυλίες. Εσείς ήσασταν αυτοί που κάνατε το Eras Tour αυτό που έγινε», πρόσθεσε. Παράλληλα, η τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ "The Tortured Poets Department: The Anthology" σε βινύλιο και CD.

Η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε για τις επικείμενες κυκλοφορίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Ξεκινάμε το τελευταίο σκέλος του Eras Tour αυτή την εβδομάδα, κάτι που μου φαίνεται απίστευτο. Αυτή η περιοδεία ήταν η πιο θαυμαστή εμπειρία και ήξερα ότι ήθελα να τιμήσω τις αναμνήσεις με έναν ξεχωριστό τρόπο. Στην πραγματικότητα, με δύο τρόπους. Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι κυκλοφορεί το επίσημο βιβλίο του Eras Tour γεμάτο με προσωπικές μου σκέψεις και όλες τις μαγικές αναμνήσεις που εσείς δημιουργήσατε».

Η περιοδεία Eras Tour ξεκίνησε στις 17 Μαρτίου 2023 στο Glendale της Αριζόνα και θα ολοκληρωθεί στο Βανκούβερ στις 8 Δεκεμβρίου. 

Ειδήσεις σήμερα:

H ιρανική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με τον Ισμαήλ Καανί που ανακρίθηκε ως πράκτορας της Μοσάντ - Δείτε βίντεο

Νέο περιστατικό στο αεροδρόμιο για την Ιωάννα Τούνη - Επιβάτης ζήτησε να σταματήσει να ενοχλεί ο γιος της

Μαρία Ιωαννίδου: Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, δεν θέλαμε να γίνει γνωστό γιατί τότε ήταν με τη Βέρα Κρούσκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr