Εβελίνα Παπούλια: Δεν μιμήθηκα ποτέ τη Μενεγάκη στους Δύο Ξένους

Εβελίνα Παπούλια: Δεν μιμήθηκα ποτέ τη Μενεγάκη στους Δύο Ξένους

Δεν έχει γίνει κουβέντα με την ίδια, ούτε αισθανόμουν άσχημα όταν τη συναντούσα, γιατί ήξερα ότι δεν κάνω εκείνη, δήλωσε

papoulia
Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τους «Δύο Ξένους» και το κατά πόσο είχε στηρίξει τον ρόλο της στην Ελένη Μενεγάκη. Επίσης, αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που κέρδισε από τη σειρά και τις επιπτώσεις της. 

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» της Τρίτης 15 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν μιμήθηκα ποτέ τη Μενεγάκη στους Δύο Ξένους. Πρώτα απ' όλα δεν είμαι καθόλου καλή στις μιμήσεις. Θα φτιάξω έναν ρόλο. Μπορεί να τσιμπήσω πράγματα από αυτό που βλέπω γύρω μου, αλλά δεν θα κάνω εσένα. Είτε επειδή δεν θέλω. Δεν ξέρω αν είμαι καλή στις μιμήσεις γιατί δεν το έχω προσπαθήσει και ποτέ. Εν πάση περιπτώσει δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Νιώθω ότι αν τυχόν μπω στη διαδικασία να μιμηθώ κάποιον ενδεχομένως θα τον προσβάλλω κιόλας. Δεν έχει γίνει κουβέντα με την ίδια, ούτε αισθανόμουν άσχημα όταν τη συναντούσα, γιατί ήξερα ότι δεν κάνω εκείνη. Νομίζω ότι εκείνη την περίοδο το χαιρόταν τότε, γιατί είχε και πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο (σ.σ Ρήγα), οπότε δεν υπήρχε περίπτωση παρεξήγησης γύρω από αυτό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4wh1yrhm8k1)
Κλείσιμο

Σε άλλο σημείο, σχολίασε το γεγονός ότι εκτέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας λόγω της επιτυχίας της σειράς: «Δεν ήταν μία ευχάριστη περίοδος για μένα. Ήμασταν πάρα πολύ αθώοι τότε, οτιδήποτε γραφόταν είχε μία βαρύτητα, ήταν ζόρικο. Όταν λοιπόν εσύ ζεις μια ήσυχη ζωή και δεν είσαι εκτεθειμένη, δεν σου είναι εύκολο ούτε η επιτυχία, ούτε η επίθεση, ούτε η αγάπη. Ήταν πολύ μεγάλο για μένα».

Επίσης, πρόσθεσε: «Πέρασα πάρα πολλά στάδια. Με αντιμετώπιζαν ως Μαρίνα Κουντουράτου οι πάντες, από τον κόσμο μέχρι τους δημοσιογράφους. Αν μιλούσα σοβαρά ή έλεγα ότι δεν θέλω να δώσω άλλη συνέντευξη, έλεγαν ότι την έχω «ψωνίσει». Αν την είχα «ψωνίσει», θα είχα περάσει πάρα πολύ καλά. Εγώ τότε προσπαθούσα να είμαι όσο πιο Εβελίνα γίνεται και ήταν δύσκολο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4wgtxfwa1ht)


Ειδήσεις σήμερα:

Νέοι κανόνες για τα φιλοδωρήματα: Τι γλιτώνει ο εργαζόμενος και πώς θα ελέγχεται ο επιχειρηματίας

Η εκπληκτική μεταμόρφωσή του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για την θεατρική παράσταση «Η Φάλαινα» - Δείτε φωτογραφίες

Αταμάν για την ήττα στη Γαλλία: «Πρώτη φορά βλέπω αυτό το μπάσκετ στη EuroLeague»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης