Κλιντ Ίστγουντ: Η κόρη του συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Χτύπησε τον σύντροφό της μετά από καβγά

Κλιντ Ίστγουντ: Η κόρη του συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Χτύπησε τον σύντροφό της μετά από καβγά

Υπήρχαν «ορατά σημάδια τραυματισμού» σύμφωνα με την αστυνομία αλλά η Φραντσέσκα Ίστγουντ αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων

Φωτογραφια__Jamie_McCarthy_WireImage_ΙDEAL_IMAGE
Η Φραντσέσκα Ίστγουντ, κόρη του διάσημου ηθοποιού Κλιντ Ίστγουντ και της Φράνσις Φίσερ, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ύστερα από καβγά με τον σύντροφό της το Σάββατο το βράδυ στο Λος Άντζελες.

Η 31χρονη ηθοποιός σύμφωνα με το TMZ βρισκόταν με τον σύντροφό της σε όχημα στο Μπέβερλι Χιλς, όταν η λογομαχία τους πήρε βίαιη τροπή και φέρεται να τον χτύπησε.



Κλείσιμο
Ο σύντροφός της κάλεσε τις αρχές και ακολούθησε τις οδηγίες τους να μεταβούν στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε για το περιστατικό στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο σύντροφός της είχε «ορατά σημάδια τραυματισμού», γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη της Φραντσέσκας Ίστγουντ, για ενδοοικογενειακή βία.


Η ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με τον Αλεξάντερ Ρέι, με τον οποίο έχει έναν γιο έξι ετών. Δεν είναι ωστόσο σαφές αν ο Ρέι ήταν το άτομο που υπέστη τη βία. Ο σύντροφός της αρνήθηκε ιατρική βοήθεια, ενώ η 31χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων.

Το ζευγάρι είχε εμφανιστεί δημόσια μαζί τον Μάιο του 2018, όπου και ανακοίνωσαν ότι περίμεναν τον γιο τους, Τιτάν. Λίγο πριν από αυτό, ο Αλεξάντερ είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του, Λίλι Γκάιλντροντ, με την οποία ήταν παντρεμένος οκτώ χρόνια. Ο ίδιος είχε δηλώσει στο The Blast ότι το διαζύγιο είχε ήδη αποφασιστεί εδώ και τρία χρόνια και πως όλοι είναι πλέον ευτυχισμένοι με τις νέες τους ζωές.

Φωτογραφία: Jamie McCarthy/WireImage/ΙDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ερωτικές περιπτύξεις ζευγαριού προκάλεσαν πλημμύρα σε σιδηροδρομικό δίκτυο της Μελβούρνης και εκκένωση δύο σταθμών

Νέοι κανόνες για τα φιλοδωρήματα: Τι γλιτώνει ο εργαζόμενος και πώς θα ελέγχεται ο επιχειρηματίας

Η εκπληκτική μεταμόρφωσή του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για την θεατρική παράσταση «Η Φάλαινα» - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης