Diddy: Γυναίκα τον μηνύει για ομαδικό βιασμό επειδή ανέφερε ότι σχετίζεται με τον φόνο του Tupac

Διεκδικεί αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων από τον παραγωγό και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υπόθεση

Ο Diddy βρίσκεται αντιμέτωπος με μία νέα μήνυση από γυναίκα που ισχυρίζεται ότι υπέστη ομαδικό βιασμό ως εκδίκηση, επειδή υπονόησε ότι ο μουσικός παραγωγός είχε ανάμιξη στη δολοφονία του Tupac.

Η μήνυση κατατέθηκε την Τρίτη σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια και αναφέρει ότι η Άσλι Πάρχαμ αποτέλεσε στόχο του ράπερ, μετά από συνάντησή της με έναν φίλο του Κομπς σε μπαρ τον Φεβρουάριο του 2018. Ο άντρας υποστήριξε ότι γνωρίζει τον Diddy και τον κάλεσε μέσω FaceTime. Τότε, η Πάρχαμ ανέφερε ότι πίστευε πως είχε κάποια εμπλοκή στη δολοφονία του 2Pac το 1996.

Σύμφωνα με την Πάρχαμ, ο Diddy τότε, την απείλησε ότι θα «πληρώσει» για το σχόλιο που έκανε. Στις 23 Μαρτίου 2018, ο φίλος του μουσικού παραγωγού την κάλεσε στο σπίτι του στη Καλιφόρνια, δήθεν για να τον βοηθήσει να λάβει φάρμακα για τον καρκίνο, επειδή αισθανόταν αδύναμος. Όταν έφτασε εκεί, ισχυρίζεται ότι εμφανίστηκε ο Κομπς και την απείλησε με ένα μαχαίρι, λέγοντας ότι «θα της χαρίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της» για τα σχόλιά της.

Αναφέρει επίσης, πως παρόλο που την απειλούσε, η σύμβουλός της, Κριστίνα Κόραμ τον σταμάτησε, υποστηρίζοντας πως αντ' αυτού θα μπορούσαν να την «πουλήσουν» σε πελάτες.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη μήνυση, ο Diddy την κακοποίησε σεξουαλικά, μαζί με άλλους άνδρες, χρησιμοποιώντας ακόμη και ένα τηλεχειριστήριο. Μετά την επίθεση, ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να διαφύγει, αλλά αποφάσισε να τον αντιμετωπίσει, παρόλο που της είχε χορηγήσει ναρκωτικά.

Όπως υποστηρίζει στην αγωγή, ο Sean Combs προσπάθησε να την εξαγοράσει και απείλησε την οικογένειά της αν κατέφευγε στην αστυνομία, δείχνοντάς της μάλιστα ζωντανή μετάδοση από το σπίτι της αδερφής της.

Τέλος, λέει ότι πήγε στο νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση και αυτή τη στιγμή, διεκδικεί αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Diddy και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Απαντά σε όσους τον κατηγορούν για φράξια - «Είναι σε πανικό, είχα και πέρσι τέτοια ιστοσελίδα»

Η ιστορία του ληστή με την Aston Martin που πυροβόλησε τον Καλλίτση και συνελήφθη με ροζ κοκαΐνη

ΗΠΑ: Εξοργισμένη γυναίκα έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr