Ανθή Φακιδάρη για την εμπειρία της στο σόου της Victoria's Secret: Tα όνειρα βγαίνουν πραγματικά αληθινά

Το 21χρονο μοντέλο είναι η πρώτη Ελληνίδα που περπατάει για τον οίκο μόδας

Το fashion show της Victoria's Secret επέστρεψε για πρώτη φορά, μετά το 2018, όταν και ο οίκος μόδας αντιμετώπισε κατηγορίες για σεξισμό, μισογυνισμό και απουσία συμπεριληπτικότητας.

Το πρώτο σόου πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, μετά από 6 χρόνια αποχής, με πολλά διάσημα μοντέλα να περπατούν στην πασαρέλα.

Ανάμεσά τους βρέθηκε και η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε για τον οίκο, η Ανθή Φακιδάρη. Το 21χρονο μοντέλο μάλιστα, έκανε μια ανάρτηση σχετικά με την εμπειρία της στο σόου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αφού ανέβασε υλικό τόσο από την πασαρέλα, όσο και από τα backstage του σόου, εξέφρασε τα συναισθήματά της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τι αξέχαστη βραδιά! Περπατώντας στην πασαρέλα για τη Victoria’s Secret έμοιαζε με όνειρο, ένα που είχα από μικρό κοριτσάκι. Το να έχω φτάσει ως εδώ και να μοιράζομαι τη σκηνή με τόσο απίστευτα μοντέλα είναι πέρα από κάθε φαντασία μου. Αυτό είναι απόδειξη ότι τα όνειρα βγαίνουν πραγματικά αληθινά. Ποτέ μην αφήσεις κανέναν να σου πει ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί αν συνεχίσεις να πιστεύεις, θα συμβεί. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στην πορεία, αυτό είναι για εσάς! Μικρή Ανθή, σε έκανα περήφανη».

Δείτε φωτογραφίες


Δείτε βίντεο από την παρουσία της Ανθής Φακιδάρη



Δείτε εικόνες από την τελική προετοιμασία της 21χρονης Ελληνίδας

Η Ανθή Φακιδάρη προετοιμαζόταν αρκετές ημέρες για το σόου της Νέας Υόρκης αναρτώντας υλικό από τα backstage στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Κρήτη και η μητέρα της από τα Τρίκαλα. Ωστόσο, η ίδια αυτή τη στιγμή μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα, Παρίσι και Μιλάνο.

Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ξεκίνησε όταν μια ημέρα επισκέφθηκε τον πατέρα της στο πλατό του Alpha, όπου εργαζόταν ως camera-man. Εκεί την προσέγγισαν για πρώτη φορά και της είπαν ότι θα μπορούσε να έχει μέλλον στον χώρο της μόδας.

Η πρώτη γνωριμία της Ανθής Φακιδάρη με το φως της δημοσιότητας ήταν παρόλα αυτά, ως σύντροφος του Αγγαίου Ποθητού, ο οποίος συμμετείχε στο GNTM 4.

Το μοντέλο μοιράζεται ορισμένες φορές στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα από τη σχέση της με τον σύντροφό της, που είναι επίσης μοντέλο.

Η Ανθή Φακιδάρη, μέσα σε μόλις δύο χρόνια, έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως τους Chanel, Ferrari, Giorgio Armani και Givenchy. Ο κόσμος της 20χρονης έχει αλλάξει ριζικά και πλέον περπατάει σε πασαρέλες σε Εβδομάδες Μόδας όλου του κόσμου. Η ίδια μάλιστα δήλωσε ότι το πρότυπό της είναι η Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία «έχει κάνει επιδείξεις και παγκόσμιες καμπάνιες περισσότερες από κάθε άλλο κορίτσι της γενιάς της». Επίσης, έχει αναφέρει ότι αυτό που λατρεύει πιο πολύ στη δουλειά της είναι τα ταξίδια και ο κόσμος που έχει την ευκαιρία να γνωρίσει.



Δείτε βίντεο: Ανθή Φακιδάρη: Έλαμψε στην πασαρέλα της Victoria's Secret - Ποιος είναι ο πρώτος «άγγελος» από την Ελλάδα


Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Απαντά σε όσους τον κατηγορούν για φράξια - «Είναι σε πανικό, είχα και πέρσι τέτοια ιστοσελίδα»

Η ιστορία του ληστή με την Aston Martin που πυροβόλησε τον Καλλίτση και συνελήφθη με ροζ κοκαΐνη

ΗΠΑ: Εξοργισμένη γυναίκα έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr