Σταμάτης Φασουλής για Άννα Παναγιωτοπούλου: Την είδα για τελευταία φορά μια εβδομάδα πριν «φύγει» και δεν χάρηκα

Σταμάτης Φασουλής για Άννα Παναγιωτοπούλου: Την είδα για τελευταία φορά μια εβδομάδα πριν «φύγει» και δεν χάρηκα

Ο θάνατος των φίλων μας είναι πληγή, πρόσθεσε ο ηθοποιός

stamatis-fasoulis
O Σταμάτης Φασουλής μίλησε για τη σάτιρα, τα όριά της, ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», μίλησε για τη σάτιρα, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει όρια και ότι αυτά καθορίζονται από τον ηθοποιό και το κοινό.

Εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκειά του για την επιρροή του «politically correct», χαρακτηρίζοντάς το περιοριστικό, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην απώλεια της στενής του φίλης, Άννας Παναγιωτοπούλου, περιγράφοντας ένα όνειρο όπου την είδε να πηγαίνουν μαζί στην Επίδαυρο, τονίζοντας ότι η απώλεια φίλων είναι ένα ανοιχτό τραύμα που δεν ξεπερνιέται εύκολα.

Αναφορικά με τη σάτιρα, δήλωσε αρχικά: «Δεν έχει όριο η σάτιρα, μη λέμε βλακείες. Τα όρια τα βάζεις εσύ και το κοινό εκείνη την ώρα. Δεν λέω ότι είμαστε απόγονοι εξ' αίματος με τον Αριστοφάνη. Μπορεί και να μην έχουμε γραμμή αίματος, αλλά έχουμε την ίδια γλώσσα, βλέπουμε το ίδιο φως και το ίδιο τοπίο. Αυτό είναι μεγάλη σύνδεση. Όταν ο Αριστοφάνης μιλούσε για τον Αλκιβιάση και τον έλεγε "ευρύπρωκτο" δεν γινόταν κανένα θέμα για αυτό. Το politically correct έχει γίνει dettol, σαν να μπαίνεις εντατική. Μην πεις το ένα, μην πεις το άλλο, άσε μας αγάπη μου. Όταν αρχίζουν και σβήνουν και συγγραφείς... Άσε με τώρα».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4xamevfxrop)

Στη συνέχεια, μίλησε για τον θάνατο της στενής του φίλης και συναδέλφου, Άννας Παναγιωτοπούλου.

«Ο θάνατος των φίλων μας είναι ένα θέμα που δεν εξαντλείται σε μία απάντηση, αλλά η πληγή εκεί είναι χαίνουσα. Σήμερα είδα την Άννα στον ύπνο μου ότι πηγαίναμε στην Επίδαυρο και της λέω "φεύγω εγώ κι έλα", και δεν ερχόταν. Θα ερχόταν με το αυτοκίνητο και αναρωτιόμουν εγώ πώς θα πάω, αφού δεν ερχόταν με το αυτοκίνητο. Δεν είχα και τηλέφωνο και βρέθηκε ένα απ' τα παλιά. Δεν την έβρισκα και τελικά, δεν ήρθε. Στην Επίδαυρο λέει, παιζόταν μία βλακεία και καλύτερα που τελικά δεν ήρθε», σχολίασε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4xatng2rehd)

Πρόσθεσε επίσης: «Ξύπνησα με τη σκέψη του γιατί δεν ήρθε κλπ. Μετά συνειδητοποίησα πού είναι», ενώ ανέφερε πως πολλές φορές την έχει δει στον ύπνο του.

«Δεν την έβλεπα την Άννα Παναγιωτοπούλου όσο ζούσε, δεν βλεπόμασταν και συχνά. Τη συνάντησα τελευταία φορά, μια εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή και δεν χάρηκα που την είδα», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Απαντά σε όσους τον κατηγορούν για φράξια - «Είναι σε πανικό, είχα και πέρσι τέτοια ιστοσελίδα»

Η ιστορία του ληστή με την Aston Martin που πυροβόλησε τον Καλλίτση και συνελήφθη με ροζ κοκαΐνη

ΗΠΑ: Εξοργισμένη γυναίκα έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης