Καλλιόπη Χάσκα: Το έχασα κάπου εκεί στα 20, είχα ανησυχίες και πολλούς φόβους

Όταν γύρισα πίσω στην Ελλάδα το ισορρόπησα, πρόσθεσε

Η Καλλιόπη Χάσκα μίλησε για τα χρόνια που έζησε στο εξωτερικό, τις σπουδές της στην Αμερική, αλλά και τις δυσκολίες που έζησε.

Καλεσμένη στην εκπομπή «2night Show», η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς βρέθηκε κατά λάθος, σε μάθημα υποκριτικής για τελειόφοιτους στο Berklee, παρότι δεν είχε προηγούμενη εμπειρία. Παρά το αρχικό σοκ, συνέχισε το μάθημα και έτσι ξεκίνησε η επαφή της με την υποκριτική. Περιέγραψε επίσης την περίοδο ανασφάλειας που βίωσε στα 20 της, αλλά τόνισε πως η επιστροφή της στην Ελλάδα της έφερε χαρά και ισορροπία. Σήμερα δηλώνει ευτυχισμένη στην Ελλάδα, χωρίς να της λείπει η ζωή στην Αμερική.


Αναφορικά με τις σπουδές της δήλωσε: «Πρώτη φορά μάθημα υποκριτικής έκανα στα 22 μου, δηλαδή πολύ μεγάλη. Το Berklee στην Αμερική, όπου πήγα, έχει μουσική και θέατρο και χορό. Εγώ πήρα πτυχίο και στο τραγούδι και στο θέατρο. Όταν πήγα το πρώτο εξάμηνο, έγινε ένα λάθος στο σύστημα και κατά λάθος πήρα ένα μάθημα που ήταν για τελειόφοιτους. Πήγα δηλαδή σε μια τάξη που ήταν οι τελειόφοιτοι του Berklee».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχαμε μια κοπέλα που μετά πήγε στο Broadway, ένας άλλος δίδασκε στο Berklee την επόμενη χρονιά. Ε πήγα και εγώ χωρίς να έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου μάθημα υποκριτικής. Κάπως αμέσως το πήραν είδηση, αλλά η δασκάλα είπε "δεν πειράζει, κάτσε". Αυτή ήταν η πρώτη μου επαγγελματική συναναστροφή στην υποκριτική».

Η Καλλιόπη Χάσκα έπειτα μίλησε για τις ανασφάλειες και τους φόβους που είχε. «Το έχασα κάπου εκεί στα 20, είχα ανησυχίες και πολλούς φόβους. Μετά όμως, όταν γύρισα πίσω στην Ελλάδα, μου ήρθε η ζωή και η χαρά, που ήθελα να τα κάνω όλα, το ισορρόπησα. Σήμερα δεν μου λείπει καθόλου η Αμερική», τόνισε.


Τέλος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που βρίσκεται στην Ελλάδα κι έχει καταφέρει να κάνει εδώ το όνειρό της πραγματικότητα.

«Είμαι τόσο ευγνώμων, ήρθα εδώ στην Ελλάδα και ζω το όνειρο μου. Είναι εδώ οι φίλοι μου, η οικογένεια μου. Θα πήγαινα στην Αμερική για δουλειά, αλλά όχι για να μείνω», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ο πρώην τραγουδιστής των One Direction Λίαμ Πέιν - Έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή

Έσβηνε τσιγάρα πάνω της, βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη κόρη του - Κάθειρξη 17 ετών σε 50χρονο στο Ηράκλειο

Έκτροπα στον ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας - Kasselistas προπηλάκισαν μέλη της πλειοψηφίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr