Αντώνης Καφετζόπουλος: Όσοι συμπεριφέρθηκαν με τραμπούκικο τρόπο στη δουλειά μας καλά να πάθουν

Στη δουλειά μου επιτυχία είναι να σου αναγνωρίζουν οι συνάδελφοι ότι είσαι καλός στη δουλειά σου, πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της 17ης Οκτωβρίου και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το τι σημαίνει επτυχία στη δουλειά του, αλλά και για το αν έχει αλλάξει από τότε που ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως για εκείνον επιτυχία στον χώρο της υποκριτικής είναι να αναγνωρίζουν οι συνάδελφοί σου ότι είσαι καλός σε αυτό που κάνεις. Επίσης, τόνισε ότι όλα αυτά τα χρόνια παραμένει ο ίδιος άνθρωπος, αφού όπως εξήγησε δεν αλλάζουν οι άνθρωποι αλλά οι συμπεριφορές. Τέλος, ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποκάλυψε πως το επάγγελμα του ηθοποιού δεν έχει λεφτά αλλά εκείνος νιώθει πολύ πλούσιος μέσα του.

Δείτε το βίντεο

Αρχικά, ο ηθοποιός είπε: «Στη δουλειά μου επιτυχία είναι να σου αναγνωρίζουν οι συνάδελφοι ότι είσαι καλός στη δουλειά σου. Όσοι συμπεριφέρθηκαν με τραμπούκικο τρόπο ή έκαναν πράγματα ποινικά κολάσιμα, καλώς παθαίνουν αυτό που παθαίνουν. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει, αλλάζουν οι συμπεριφορές. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε «Καμιά φορά υπάρχουν άνθρωποι που ντρέπεσαι για αυτούς όταν συμπεριφέρονται ως ''ψώνια'' και υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που σε συνεπαίρνουν και λες αυτός είναι ψώνιο αλλά το γουστάρω».

Κλείνοντας, ο Αντώνης Καφετζόπουλος ανέφερε: «Μετά από όλα αυτά τα χρόνια νιώθω πολύ πλούσιος, εκατομμυριούχος, όχι βέβαια οικονομικά. Ο πιο επιτυχημένος οικονομικά άνθρωπος στο επάγγελμά μου ήταν μόνο η Αλίκη, η οποία δεν είχε και καμιά μυθική περιουσία. Αυτή η δουλειά δεν έχει λεφτά. Έκανα κάποιες δουλειές επειδή ήθελα να βιοποριστώ. Πρέπει να το κάνεις με μεράκι και αξιοπρέπεια, να μην αισθανθεί ο κόσμος ότι τους φτύνεις στα μούτρα επειδή μπορεί να μην το ήθελες».


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Αργολίδα: Ποια ήταν η 37χρονη μητέρα που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το ΙΧ που έτρεχε με 170 χλμ

Γιαχία Σινουάρ: Επιβεβαιώνουν τον θάνατο ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα

Θοδωρής Αθερίδης: Παίρνω 10 χάπια την ημέρα, έλεγα στον Σταρόβα να προσέχει και τελικά το έπαθα πρώτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr