Λίαμ Πέιν: Συντετριμμένη η Ρίτα Όρα με τον τραγικό θάνατό του - «Είχε την πιο ευγενική ψυχή»

Λίαμ Πέιν: Συντετριμμένη η Ρίτα Όρα με τον τραγικό θάνατό του - «Είχε την πιο ευγενική ψυχή»

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για το τραγούδι «For You» και τους συνέδεε στενή φιλία

Rita_OraLiam_Payne
Ο Λίαμ Πέιν βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου που έμενε στην Αργεντινή.

Μόλις έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση, θαυμαστές του 31χρονου τραγουδιστή αλλά και διάσημα πρόσωπα που τον ήξεραν, έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσά τους και η Ρίτα Όρα. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου της, με τον οποίο συνεργάστηκε στο επιτυχημένο τραγούδι «For You» από την ταινία Fifty Shades Freed.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο X (πρώην Twitter), η Όρα μοιράστηκε τη λύπη της, αναλογιζόμενη την καλοσύνη και τη χαρά που της πρόσφερε ο Πέιν. Τη δημοσίευση συνόδευσε με μια φωτογραφία, όπου ο Πέιν ακουμπά το κεφάλι του στον ώμο της, συμβολίζοντας τη στενή φιλία που τους ένωνε.

Δείτε την ανάρτηση 

Κλείσιμο

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Είμαι συντετριμμένη. Είχε την πιο ευγενική ψυχή, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Το να δουλεύω μαζί του ήταν μια απόλαυση, ήταν πραγματικά ευχάριστο να τον έχεις δίπλα σου, τόσο στη σκηνή όσο και εκτός. Αυτά τα τραγικά νέα με καταρρακώνουν. Στέλνω όλη μου την αγάπη και τις προσευχές στην οικογένεια και τους αγαπημένους του. Το τραγούδι μας, "For You", αποκτά πλέον μια νέα σημασία για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Το τραγούδι «For You» της Ρίτα Όρα και του Λίαμ Πέιν
Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) (Official Music Video)

Ο Λίαμ Πέιν, πρώην τραγουδιστής των One Direction, βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με την αστυνομία, το προσωπικό του «Hotel Casa Sur» κάλεσε τις αρχές αναφέροντας την παρουσία ενός επιθετικού ατόμου, που φαινόταν να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Οι πρώτες βοήθειες που έφτασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν τον θάνατο του άνδρα, που αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο Πέιν, πρώην μέλος του διάσημου συγκροτήματος. Παρά την άφιξη του ασθενοφόρου λίγα λεπτά μετά την κλήση, δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του, καθώς είχε υποστεί θανάσιμα τραύματα από την πτώση.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος. Ο Πέιν βρισκόταν στην πόλη για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Νάιλ Χόραν, πρώην συνεργάτη του στους One Direction.


Ειδήσεις σήμερα:

Την άρση ασυλίας Πολάκη αποφάσισε η Βουλή - Γεωργιάδης: Τι άλλο να κάνω για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου (βίντεο)

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, δείτε βίντεο

Πέθανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης