Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Με στρεσάρει το θέμα της εγκυμοσύνης

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Με στρεσάρει το θέμα της εγκυμοσύνης

Κάνω δουλειά πάνω σε αυτό και δεν ξέρω αν θα το αποβάλλω, πρόσθεσε

evridiki_valavani
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρόσφατο γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, το όνειρό της να φύγει από την Αθήνα και για την πίεση που της δημιουργεί το θέμα της εγκυμοσύνης.

Ανέφερε ότι η σχέση τους δεν άλλαξε μετά τον γάμο, αφού είχαν εδώ και καιρό προχωρήσει στη συγκατοίκηση. Επιπλέον, παραδέχτηκε πως ανέκαθεν ήταν δυναμική και δεν δίσταζε να υπερασπιστεί τα αγαπημένα της πρόσωπα και να τα προστατεύσει με κάθε κόστος. Τέλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε πως την αγχώνει ιδιαίτερα το θέμα της εγκυμοσύνης.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4y3aheml44p)

Κλείσιμο
Πιο αναλυτικά, είπε: «Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα μετά τον γάμο, είμαστε όπως ήμασταν πριν. Το μόνο που άλλαξε είναι ένα δαχτυλίδι στο χέρι. Συγκατοικούσαμε καιρό πριν».

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσθεσε: «Έναν χρόνο δεν είχα πει τίποτα, το είχαμε προετοιμάσει. Κρατήθηκε και το αποκαλύψαμε πέντε μέρες πριν. Ήταν για να γίνει. Του πήρε έναν χρόνο του Γρηγόρη μέχρι να κάνει την πρόταση γάμου. Γενικά είναι ένας πολύ δουλεμένος άνθρωπος, μαζί του νιώθω ασφάλεια».

Μεταξύ άλλων , ανέφερε: «Ισχύει ότι μας έκαναν δώρο ένα βανάκι, είναι παρκαρισμένο στην Κρήτη. Κάθε χρόνο πηγαίνουμε στην Κρήτη, οπότε εκεί θα γίνει το τουρ το καλοκαίρι. Μας το έκανε δώρο μία φίλη σέρφερ. Μου αρέσει να ταξιδεύω, αυτός ο τρόπος ζωής σε αλλάζει, σου μαθαίνει και ηρεμείς. Είναι στα σχέδιά μας η αποκέντρωση, μακάρι να γίνει».

Κλείνοντας, είπε: «Δυναμική είμαι και ήμουν από πάντα, μπαίνω μπροστά για τους δικούς μου, να τους προστατεύσω με όποιο τίμημα. Μου αρέσει να τους φροντίζω. Όμως, όταν μου λένε για μένα, δεν μπορώ. Μου λένε: άντε τώρα, παντρεύτηκες, να κάνεις ένα παιδάκι. Δεν μπορώ, με στρεσάρει το θέμα της εγκυμοσύνης πάρα πολύ, ακόμα και τώρα που το συζητάμε. Το παίρνω πολύ μέσα μου. Κάνω δουλειά πάνω σε αυτό και δεν ξέρω αν θα το αποβάλλω».

Ειδήσεις σήμερα:

Αργολίδα: Ποια ήταν η 37χρονη μητέρα που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το ΙΧ που έτρεχε με 170 χλμ

Γιαχία Σινουάρ: Επιβεβαιώνουν τον θάνατο ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα

Θοδωρής Αθερίδης: Παίρνω 10 χάπια την ημέρα, έλεγα στον Σταρόβα να προσέχει και τελικά το έπαθα πρώτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης